107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שאלה|לגבי 4.32
דיון

שאלה|לגבי 4.32

23 הודעות 3,096 צפיות לפני 14 שנים
#3 · לפני 14 שנים
אתה יכל לטוס ברשת עם אנשים, לא רק להלחם =]
#4 · לפני 14 שנים
Melvil, נעים מאוד,
בלי תיוג בכותרת בבקשה ועם סימן שאלה בסוף שאלה. הגיוני, לא? מילה שלמה מחליפים בסימן אחד קטן.
בקיצור- הכותרת שלך צריכה להיות השאלה.
חוקי הפורום. קרא אותם, הלינק בראש כל עמוד.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#5 · לפני 14 שנים
Mike_69th כתב/ה:Melvil, נעים מאוד,
בלי תיוג בכותרת בבקשה ועם סימן שאלה בסוף שאלה. הגיוני, לא? מילה שלמה מחליפים בסימן אחד קטן.
בקיצור- הכותרת שלך צריכה להיות השאלה.
חוקי הפורום. קרא אותם, הלינק בראש כל עמוד.

לא כל כך הבנתי אותך, אבל בסדר, מצטער.
ורק עוד שאלה קטנה, איך מתחברים לאונליין של פלקון?
#6 · לפני 14 שנים
יש לך כמה דרכים. הדרך הקלה והפשוטה (שבה גם לא תצטרך לפתוח פורטים) היא דרך התוכנה HAMACHI. אתה פותח חדר, ומי שטס אתך מצטרף אליו. אחרי זה אתה נכנס לסימולאטור ולוחץ COMSS ואתה (בתור המארח) מכניס ב IP 0.0.0.0. האדם הנוסף שאתה טס איתו, שם את ה IP שלך של ה HAMACHI **שלך** בתוך הסימולאטור. ב BENDWITH אתה שם 1300 אם אני לא טועה. ופשוט עושה למטה CONECT.
#8 · לפני 14 שנים
YINON110 כתב/ה:יש לך כמה דרכים. הדרך הקלה והפשוטה (שבה גם לא תצטרך לפתוח פורטים) היא דרך התוכנה HAMACHI. אתה פותח חדר, ומי שטס אתך מצטרף אליו. אחרי זה אתה נכנס לסימולאטור ולוחץ COMSS ואתה (בתור המארח) מכניס ב IP 0.0.0.0. האדם הנוסף שאתה טס איתו, שם את ה IP שלך של ה HAMACHI **שלך** בתוך הסימולאטור. ב BENDWITH אתה שם 1300 אם אני לא טועה. ופשוט עושה למטה CONECT.

אוקיי אחלה תודה רבה הבנתי, יש בפורום קישור להוריד את התוכנה?

ולמנהל, הבנתי מצטער! בלי תיוג אין בעיה, תודה.
#9 · לפני 14 שנים
בגלל שאתה עצלן, אני אעזור לך בזה שתקבל: google.co.il הוא יענה לך על השאלה.
#11 · לפני 14 שנים
YINON110,Ezana9, קצת יותר רכות בבקשה 😉
בכל אופן אין פשוט מלכתוב hamachi בגוגל. אנחנו יכולים לעזור הרבה אבל כמה נוכל לחפש לינקים ישירים לתוכנות פופולריות בשביל כל אחד? זו בדיוק הסיבה שיש מנועי חיפוש.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#13 · לפני 14 שנים
אני מניח שבפעם הבאה הוא כבר יחשוב פעמיים אם לבקש לינקים 😉
#14 · לפני 14 שנים
YINON110 כתב/ה:אני מניח שבפעם הבאה הוא כבר יחשוב פעמיים אם לבקש לינקים 😉

תגידו חברים מה נהיה מכם? זו קהילה שאמורה לעזור והבחור כאן ביקש יפה ובצורה מנומסת עזרה.בייחוד עם פאלקון שהוא סימולטור די מסובך לתפעול אני חושב שהיה נחמד מכם באמת לעזור לו בתור מתחיל במקום להטיף ככה.

זה לא כאילו אתם לא התחלתם באופן שונה ולשניכם ענו או לכל הפחות הפנו לדיון בפריפלייט עם הסבר מפורט.

Melvil- האם יש לך ידע בפאלקון או שפשוט התקנת אותו ואתה רוצה לטוס עם אנשים? אם אתה נופל בקטגוריה השנייה כדאי שתלמד קודם דבר או שניים על איך להטיס אותו. רצוי שיהיה לך ידע באנגלית כי רב החומר בנושא הוא באנגלית. הייתי ממליץ לך להתחיל דווקא מסרטונים שמסבירים לא רע מי נגד מי

http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?5822-Krause-s-BMS-Tutorials

ייתכן ותצטרך להרשם לפורום על מנת לצפות בדיון הזה.יש שם הרבה סרטונים למתחילים שיוכלו לעזור לך.בנוסף המדריך של FALCON4 או המדריך של FALCON4 Allied Forces יוכלו לעזור בהתחלה.

בהצלחה
RifleFighter
רמי וייברמן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.