S SnakEyes מודרטור תורם/ת באתר טייסת 147 האיל הנוגח 902 פוסטים #1 · לפני 14 שנים 1. 2. 3. 4. DCS WORLD-Forum Administrator The 147 Squadron commander טייסת 147 בפייסבוק
O Or מודרטור מדריך בית ספר לטיסה DCS בית ספר לטיסה טייסת 147 האיל הנוגח 2,674 פוסטים · מודיעין #5 · לפני 14 שנים A-10C מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #6 · לפני 14 שנים Ghost, מזל שהייתי עם מפסקים קרים, זה היה כלכך מפתה 😛 אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
S SnakEyes מודרטור תורם/ת באתר טייסת 147 האיל הנוגח 902 פוסטים #7 · לפני 14 שנים חחח...חופשי DCS WORLD-Forum Administrator The 147 Squadron commander טייסת 147 בפייסבוק
j jonathan 819 פוסטים · נשר #8 · לפני 14 שנים בבקשה אל תגידו לי שזה DCS.. למרות שאפילו את הפלאמינג קליפס אני לא זוכר עם גרפיקה כ"כ גרועה 😢 עריכה- לפי הטקסטורה של המסלולים זה באמת לא DCS .. נבהלתי לרגע 😛 יהונתן חסין. ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים. ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים. ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים. ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים. אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #9 · לפני 14 שנים קודם כל, זה DCS. שנית, לא כולם מסוגלים להחזיק את המשחק על גרפיקה מלאה. שלישית, זו לא נראה רע כלל. לא מבין מה הבעיה. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
j jonathan 819 פוסטים · נשר #10 · לפני 14 שנים i5 sandy bridge Sabertooth P67 B3 HD 6950 DCII 2GB 8 giga ddr3 וזה הרבה פחות משלי.. 🙄 הגזמתי קצת.. זה נראה טוב.. בכל מקרה DCS מסוגל להרבה יותר 🙂 יהונתן חסין. ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים. ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים. ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים. ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים. אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!