·
לפני 19 שנים
אני רוצה לחזק את loven ולהוסיף.
לחיזבאללה, כמו לצה"ל יש יחידות עילית. במהלך שירותי יצא לי להתקל בהם פעמיים.
באחת הפעמים חוליה של 2 מחבלים חדרה להר דב שהתה בשטח 3 ימים, התקרבה למרחק 300 מטר מאחדהמוצבים בהר וצילמה אותו מזוויות שונות והניחה מטענים. ממש במקרה אחת התצפיות זיהתה את החוליה וההר כולו נכנס לכוננות שקטה. שום דיבורים בקשר על העניין ושום כלום כדי שהחיזבאללה לא יאזין ויגלה שעלו עליו.
יחידות מובחרות של צה"ל נכנסו להר ועשו מארבים.
א ב ל
חייל אחד (ג'ובניק מניאק) החליט שהוא חייב להתקשר לאמא ולספר לה למה הוא לא יכול לבוא הביתה. יחידת ההאזנה של חיזבאללה צותתה לשיחה ומיד הופעלה על ההר ארטילריה כבדה ביותר והמחבלים החלו לסגת לכיוון לבנון.
במהלך הבריחה מחבל אחד חוסל, השני נפצע אך הצליח לחזור ללבנון.
טיל נ"ט פגע באחת העמדות של מוצב דליה וחייל צה"ל נהרג.
על גופת המחבל ההרוג נמצאו אמ-16 מקוצר עם טריג'יקון ואקילה. אמצעי ראיית לילה הדומה ל"עכבר" הצה"לי. מצלמה דיגיטלית ואספקת מזון למספר ימים.
כמו כן הוא לבש מדים, ווסט, קסדה משופצרת לימין עם מצנפת ודיסקית זיהוי.
הם מאומנים כחיילים ונראים כחיילים. זה ארגון קטן מסודר ואיכותי מאוד.
הם מכירים את השטח כמו את כף ידם ויודעים לנצל אותו היטב. הם לעולם לא יתקפו כשהם בחסרון. אלא רק כשהם בטוחים שהם יצליחו. "תקוף את החלש - המנע מהחזק"
לחיזבאללה, כמו לצה"ל יש יחידות עילית. במהלך שירותי יצא לי להתקל בהם פעמיים.
באחת הפעמים חוליה של 2 מחבלים חדרה להר דב שהתה בשטח 3 ימים, התקרבה למרחק 300 מטר מאחדהמוצבים בהר וצילמה אותו מזוויות שונות והניחה מטענים. ממש במקרה אחת התצפיות זיהתה את החוליה וההר כולו נכנס לכוננות שקטה. שום דיבורים בקשר על העניין ושום כלום כדי שהחיזבאללה לא יאזין ויגלה שעלו עליו.
יחידות מובחרות של צה"ל נכנסו להר ועשו מארבים.
א ב ל
חייל אחד (ג'ובניק מניאק) החליט שהוא חייב להתקשר לאמא ולספר לה למה הוא לא יכול לבוא הביתה. יחידת ההאזנה של חיזבאללה צותתה לשיחה ומיד הופעלה על ההר ארטילריה כבדה ביותר והמחבלים החלו לסגת לכיוון לבנון.
במהלך הבריחה מחבל אחד חוסל, השני נפצע אך הצליח לחזור ללבנון.
טיל נ"ט פגע באחת העמדות של מוצב דליה וחייל צה"ל נהרג.
על גופת המחבל ההרוג נמצאו אמ-16 מקוצר עם טריג'יקון ואקילה. אמצעי ראיית לילה הדומה ל"עכבר" הצה"לי. מצלמה דיגיטלית ואספקת מזון למספר ימים.
כמו כן הוא לבש מדים, ווסט, קסדה משופצרת לימין עם מצנפת ודיסקית זיהוי.
הם מאומנים כחיילים ונראים כחיילים. זה ארגון קטן מסודר ואיכותי מאוד.
הם מכירים את השטח כמו את כף ידם ויודעים לנצל אותו היטב. הם לעולם לא יתקפו כשהם בחסרון. אלא רק כשהם בטוחים שהם יצליחו. "תקוף את החלש - המנע מהחזק"