129 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון מטוס ללא טייס בעתיד?
דיון

מטוס ללא טייס בעתיד?

3 הודעות 1,248 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=371393326208428&set=a.285565054791256.101281.272938169387278&type=1&theater רשום שהמטוס יוטס על ידי העיניים ,איזה אד רשם למטה שבעוד כמה שנים הטייס יהיה החיסרון ויהיו רק מטוסים ללא טייס זה נכון שבעוד10 שנים לדוגמא לא יהיה טייסים?? 🙁 🙁

סהר קניאס,מפקד טיסת מגיני הדרום
#2 · לפני 14 שנים
לאט לאט נכנסים יותר ויותר כטבמ"ים שעושים את העבודה שמטוסים "רגילים" היו עושים פעם.

כן, בעתיד הרחוק, גם מטוסי קרב יהיו כטבמ"ים..כמו שקורה ויקרה בשאר תחומי הקרב, רק"מ, חיל ים וכו..

כיביכול האפ-35, ובכלל הדור החמישי נחשבים מטוסי הקרב המאויישים האחרונים, אני לא מאמין בזה...אני מניח שזה יקח עשרות שנים-מאה שנה ככה..ובכמובן שלא בכל המדינות, ובשילוב עם מטוסים מאויישים.
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#3 · לפני 14 שנים
Or כתב/ה:לאט לאט נכנסים יותר ויותר כטבמ"ים שעושים את העבודה שמטוסים "רגילים" היו עושים פעם.

כן, בעתיד הרחוק, גם מטוסי קרב יהיו כטבמ"ים..כמו שקורה ויקרה בשאר תחומי הקרב, רק"מ, חיל ים וכו..

כיביכול האפ-35, ובכלל הדור החמישי נחשבים מטוסי הקרב המאויישים האחרונים, אני לא מאמין בזה...אני מניח שזה יקח עשרות שנים-מאה שנה ככה..ובכמובן שלא בכל המדינות, ובשילוב עם מטוסים מאויישים.
יש איזה מזל,תודה

סהר קניאס,מפקד טייסת מגיני הדרום
🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.