111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעייה בתצוגת מקשים בCnt
דיון

בעייה בתצוגת מקשים בCnt

6 הודעות 1,184 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
שלום חברים,

בכניסה לCONTROLL של הפלייט אני לא רואה את המקשים:

אני חושב שמדובר בבעיה עם השפה של המשחק והמחשב

מה עושים?

תודה.
#2 · לפני 14 שנים
אני דוקא רואה את המקשים, אם אתה מתכוון לקיצורי המקשים לפקודות השונות, רואים אותם מתחת לעמודת Keyboard, חסרים כמה, למשל החיצים להטיית מאזנות. אבל את זה אפשר להשלים.
יש לך את הרשימה המלאה כאן:
http://www.bruceair.com/fs_book/cd_contents/FSX_KeyCommands.pdf

למה בדיוק אתה מתכוון במושג מקשים?
מולי
#3 · לפני 14 שנים
היי מולי,
אני מתכוון למקשי התפעול של המשחק (עמודה KEYBOARD בתמונה) - כפי שאתה רואה יש את הפעולה אבל המקש לא מופיע. אצלי לא חסרים פרטים אלא כולם, אגב, הם עובדים, פשוט לא מופיעים 😱
#4 · לפני 14 שנים
אהה, הבנתי מופיע רק Left Ctrl + אבל בלי המקש שצריך ללחוץ ביחד עם ה-Ctrl. באמת תעלומה. זה כאילו בעייה של פונטים, אבל מופיעים אותיות ב-Ctrl וכו'.
יכול להיות שלא עשית התקנה מקובץ התקנה? אלא העתקת ספריות? כי יכול להיות שזו בעיית ערך רג'יסטרי שלא נרשם.
הסימולטור אמור לקרוא את הפקודות מקובץ ה-fsx.cfg ולא אמורה להיות התופעה הזאת. נראה שהפקודות שקיימות בסימולטור כרגע הם לא במצב כפי שאמורים להיות מותקנים במקור.
אתה בטוח שזה לא במקרה FSX פרוץ עם בלאגן בקבצים שטופלו ושונו מהמקור? לזה התכוונת בבעיית שפה? גם לך יש גרסה איטלקית/רוסית 🙂
מולי
#5 · לפני 14 שנים
ככל הידוע לי לא מדובר בגרסה איטלקית/רוסית. כמו כן את המשחק התקנתי כיאות.
ממה שאני מכיר ממשחקים אחרים מדובר בבעיית שפה. אולם במשחקים אחרים התופעה מוכרת יותר בצורת אותיות ג'יבריש ולאו דווקא בלי שום אותיות כלל. המחשב הוא באנגלית ולא בעברית, כמו כן ניסיתי למחוק את העברית ולהתקין מחדש אולם ללא שום שינוי.
#6 · לפני 14 שנים
לא טענתי שזאת הגרסה האיטלקית/רוסית שמסתובבת, רק וידיתי.
אני עובד מאז ומעולם רק עם מערכות הפעלה באנגלית ומעולם לא הייתה בעיה. וגם לך המערכת היא באנגלית. ואם המשחק באנגלית לא צריכה להיות שום בעייה עם שפה או ג'יבריש כי יש התאמה מלאה בין שפת ה-FSX לשפת מע' ההפעלה.
בכל מקרה, נראה שהפיתרון הסביר הוא כרגיל הסרה מסודרת ומלאה והתקנה מחדש, אולי משהו התפקשש בזמן ההתקנה. כי זה לא מצב נורמלי.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.