·
לפני 14 שנים
הי כפיר,
א - מקובל.
ב - אני משתמש בפרופיל 25 mm ועבור הטלסקופים ( מוטות הגבהה) 20 mm זה חזק ויציב.
כפי שאתה רואה אני מנסה להעביר בתמונות את התשובות לשאלות.
הפלטפורמה של Obutto לא תומכת במסך 32" למיטב זיכרוני ( אני אבדוק שוב) זה נראה לי עד מסכי 24". המסך המורכב בתמונה הינו 32" גרץ (דרק של מסךאבל מסך) ממש עבה וכבד.
לגבי שלושה מסכי 32" - לא בדקתי יצבות למעט היכולת הקיימת יבדק ויצולם.
אין לי ספק שלגבי שלושה מסכי 24-26" היחידה מספיק חזקה.
יתכן שעבור מי שירצה להשתמש בשלושה מסכי 32" הוא יצטרך לקבע תמושב ליחידת המסך ובכך להגדיל את התמיכה בפלטפורמה כולה.
ג- לגבי משטח הדוושות - המשטח הנוכחי אינו המוצר המוגמר, במשטח המיועד לא יהיה את החלק המקביל לריצפה (יוסר) מה שמאפשר להניח אותו על הרצפה לטובת דוושות מצב טיסה ולתלותו על פרופיל במצב נהיגה.(תמונות המחשה יסופקו בקרוב).
ד - אפשרי לאפשר הטייה גם במשטח זה ( קיים בתומך מסך מישני).
ה - הכל ניתן להתאמה באופן מורחב יותר מהפלטפומה המקורית :
*מסגרת המושב ניתנת להגבהה בכ 100ממ.
*המושב זז קדימה ואחורה ( ולגובה כפי שקיים במושב הנהג - אני מקווה שאוכל לרכוש רק מושבי נהג בכדי להינות ביתרון זה).
* המושב מלחתחילה אינו מקובע ליחדת המסך.
* אני אארגן הצעת מחיר מפורטת ונפרדת ליחידת המושב, יחידת מסך, ועזרים נילוים כגון תמיכה במסך משני, תמיכה בYoke, תמיכה במסכי מגע בצידי המושב לטובת קונסול פנלים.
*הפלטפורמה המקורית לא מאפשרת את הפתרונות הנ"ל ועוד שיפורים שלא ציינתי,
1.אני אבדוק כמה יעלה ליצור פלטפורמה זהה לזו של Obutto פרופיל מעוגל.
2. או לחילופין פרופיל מעוגל לפלטפורמה שלי.
חוץ ממך יש עוד מישהו שמעוניין?
א - מקובל.
ב - אני משתמש בפרופיל 25 mm ועבור הטלסקופים ( מוטות הגבהה) 20 mm זה חזק ויציב.
כפי שאתה רואה אני מנסה להעביר בתמונות את התשובות לשאלות.
הפלטפורמה של Obutto לא תומכת במסך 32" למיטב זיכרוני ( אני אבדוק שוב) זה נראה לי עד מסכי 24". המסך המורכב בתמונה הינו 32" גרץ (דרק של מסךאבל מסך) ממש עבה וכבד.
לגבי שלושה מסכי 32" - לא בדקתי יצבות למעט היכולת הקיימת יבדק ויצולם.
אין לי ספק שלגבי שלושה מסכי 24-26" היחידה מספיק חזקה.
יתכן שעבור מי שירצה להשתמש בשלושה מסכי 32" הוא יצטרך לקבע תמושב ליחידת המסך ובכך להגדיל את התמיכה בפלטפורמה כולה.
ג- לגבי משטח הדוושות - המשטח הנוכחי אינו המוצר המוגמר, במשטח המיועד לא יהיה את החלק המקביל לריצפה (יוסר) מה שמאפשר להניח אותו על הרצפה לטובת דוושות מצב טיסה ולתלותו על פרופיל במצב נהיגה.(תמונות המחשה יסופקו בקרוב).
ד - אפשרי לאפשר הטייה גם במשטח זה ( קיים בתומך מסך מישני).
ה - הכל ניתן להתאמה באופן מורחב יותר מהפלטפומה המקורית :
*מסגרת המושב ניתנת להגבהה בכ 100ממ.
*המושב זז קדימה ואחורה ( ולגובה כפי שקיים במושב הנהג - אני מקווה שאוכל לרכוש רק מושבי נהג בכדי להינות ביתרון זה).
* המושב מלחתחילה אינו מקובע ליחדת המסך.
* אני אארגן הצעת מחיר מפורטת ונפרדת ליחידת המושב, יחידת מסך, ועזרים נילוים כגון תמיכה במסך משני, תמיכה בYoke, תמיכה במסכי מגע בצידי המושב לטובת קונסול פנלים.
*הפלטפורמה המקורית לא מאפשרת את הפתרונות הנ"ל ועוד שיפורים שלא ציינתי,
1.אני אבדוק כמה יעלה ליצור פלטפורמה זהה לזו של Obutto פרופיל מעוגל.
2. או לחילופין פרופיל מעוגל לפלטפורמה שלי.
חוץ ממך יש עוד מישהו שמעוניין?
אשמח לשתף, נהנה לעזור בכייף