I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #1 · לפני 14 שנים אני נכנס למטוס וכל המדי גובה ומהירות והשאר בצבע אפור אם אני מסיר את ההתקנה ומתקין מחדש זה יעזור? טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS נערך לאחרונה: לפני 14 שנים
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #2 · לפני 14 שנים איזה מטוס? 🙁 מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #3 · לפני 14 שנים כל המטוסים ככה אם אני מסיר את ההתקנה ומתקין מחדש זה יעזור? ❓ טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #4 · לפני 14 שנים אני די בטוח שכן. מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #5 · לפני 14 שנים תודה רבה מייק טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
א אורליקה 63 פוסטים · בילו #6 · לפני 14 שנים אני כימעט בטוח מיכון שכרה לי אותו דבר וש התקנתי את הסימולטור עוד פעם וזה עבד לי טוב.עים זה לו עובד לך עדעין אז אתה אולי כדי לך לשים כרטיס מסך שיפחית על המחשב עומס. מקווה שעזרתי