107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור IFR CIRCUITS
דיון

IFR CIRCUITS

6 הודעות 1,341 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
מישהו יכול להסביר לי מה זה ?
כל הזמן אני רואה את זה ולא מבין.
לא מצאתי כלום באינטרנט.
מה זה אימוני גישות כאילו ? VOR\DME\ILS\LOC DME ?
#2 · לפני 14 שנים
איפה אתה רואה את זה?
אתה אולי מתכוון ל-circling? שזו הקפת ראיה כחלק מגישת מכשירים אם קיימים תנאי המינימום לראות.
לא מכיר דבר כזה IFR CIRCUITS.
אולי הכוונה היא פשוט לתרגול גישות מכשירים, כלומר SID וממנו יציאה לגישת מכשירים לאותו שדה.
מישהו דווקא שאל שאלה דומה ב-VATSIM:
http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=7&t=26073
מולי
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים
#3 · לפני 14 שנים
גם אני לא הבנתי מה זה.
לפעמים שאני פותח את ה VAT-SPY כדי לראות איפה יש פיקוח ואני מסתכל סתם על טיסות אני רואה בתכנית טיסה " IFR CIRCUITS".
גם אני לא הבנתי מה זה.
#5 · לפני 14 שנים
אוקיי הבנתי.
כמו GITLA SOLIN SIRON.
רק כתוב שם שאחרי המראה הם נותנים וקטורים לנחיתה.
בעיקרון גם הפקח יכול לעשות מה שבא לו איתי להגיד לי FLY DIRECT YVF VOR AND THEN EXCEPT VECTORS FOR APPROCH.
משהו שלא נפוץ בארץ זה לתת וקטורים, אולי בגלל שהתנועה כאן קטנה יחסית לאירופה או ארה"ב.
#6 · לפני 14 שנים
saar767 כתב/ה:אוקיי הבנתי.
כמו GITLA SOLIN SIRON.
רק כתוב שם שאחרי המראה הם נותנים וקטורים לנחיתה.
בעיקרון גם הפקח יכול לעשות מה שבא לו איתי להגיד לי FLY DIRECT YVF VOR AND THEN EXCEPT VECTORS FOR APPROCH.
משהו שלא נפוץ בארץ זה לתת וקטורים, אולי בגלל שהתנועה כאן קטנה יחסית לאירופה או ארה"ב.
כי לא תמיד יש נתיב SID-לגישה קצר ומיידי כמו GITLA SOLIN SIRON לכן הגיוני להמריא ולקבל ווקטורים ל-(IAF(Initial Aproach Fix ומשם להמשיך בגישת המכשירים לנחיתה. וכך נוצרת סוג של הקפה 🙂
כשכותבים בהערות או בתוכנית הטיסה IFR CIRCUITS למעשה מגדירים שאין תוכנית טיסה משמעותית לטיסה אלא זו טיסת תרגול גישות מכשירים. בבקשת המרשה אתה כנראה מבקש מרשה לגישה שאותה אתה רוצה לתרגל.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.