75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור סינר ל FSX
דיון

סינר ל FSX

15 הודעות 2,294 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
אם מישהו יכול לעזור לי למצוא סינר של בן גוריון לFSX כי אני לא מוצא
תודה מראש לעוזרים
המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק)
#4 · לפני 14 שנים
אחי תקשיב ניסיתי להוריד כמה מהקישורים שם ל FSX כל מה שלא עולה כסף או באתר עם משתמשים ולא עבד לי אני לא יודע למה?
ועוד שאלה קראתי מדריך להתקנת סינר ויש משהו שלא הבנתי לגבי ההתקנה זאת אמורה להיות תקיה שקוראים לה scenery או קובץ שאני אמור להתקין שאני נכנס אלייו ועושה נקסט כמה פעמים ואז סטארת ויציאה?
המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק)
#5 · לפני 14 שנים
מטוסניק כתב/ה:אחי תקשיב ניסיתי להוריד כמה מהקישורים שם ל FSX כל מה שלא עולה כסף או באתר עם משתמשים ולא עבד לי אני לא יודע למה?
ועוד שאלה קראתי מדריך להתקנת סינר ויש משהו שלא הבנתי לגבי ההתקנה זאת אמורה להיות תקיה שקוראים לה scenery או קובץ שאני אמור להתקין שאני נכנס אלייו ועושה נקסט כמה פעמים ואז סטארת ויציאה?

לא עבד מה? להוריד את הסינרי? או ההתקנה?
יש בספריית הסימולטור (\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X) ספריה בשם Addon Scenery שבה מרוכזים כל תוספי הסינרי שאתה מתקין לבד.
כל סינרי הוא בסה"כ ספריה שיש בה בד"כ 2 תת-ספריות Scenery ו-Texture . הכי חשובה היא הספריה scenery כי בלעדיה הסימולטור לא מזהה שיש בספריה סינרי.
אחרי שמעתיקים את ספריית הסינרי ל-Addon scenery צריך להוסיף אותה לספריה של הסימולטור, הכל כתוב בראש רשימת הסינרים בהסבר הכללי להתקנת סינרים. כולל פתרון הבעייה ב-Win7.
http://www.preflight.us/HE/ftopicp-127810.html#127810
מה אני אמור להבין ממה שלא הבנת? "לגבי ההתקנה זאת אמורה להיות תקיה שקוראים לה scenery או קובץ שאני אמור להתקין שאני נכנס אלייו ועושה נקסט כמה פעמים ואז סטארת ויציאה?"
תגדיר בדיוק את הבעיה ותקבל פיתרון.
אם לא הבנת את עניין סדרת הקליקים כדי לפתור את הבאג ב-Win7, אז יש כאן סרטון שמדגים:

מולי
#6 · לפני 14 שנים
אחי ניסיתי לעשות שני סינרים אחד התקנה ואחד בתיקיות ושניהם לא עובדים (ההתקנה יכול להיות שהוא עובד כי הוא על אילת ויש לי שם טרמינם מציאותי ומגדל פיקוח והמסול מלא בחול וחצי ממנו לא רואים וזה לא היה לי) והשני של בן גוריון גם לא עבד לי
המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק)
#7 · לפני 14 שנים
אבל הצלחתי לעשות אחד של KAI TAK שעובד אבל מסלול יותר ""בצד" מאיפה שהחצים אני ינשה לבדוק אם יש אפשרות לצלם תמונה ולהעלות אותה ואני יראה לך אבל חוץ מזה אתה יכול לעזור לי למצוא סינר של בן גוריון כי אח שלי מצא ועכשיו הוא לא מוצא אותו
המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק)
#9 · לפני 14 שנים
אבל עכשיו הצלחתי להתקין כמה סינרים תודה רבה אבל עדיין כמו שכתבתי בהתחלה אני מחפש סינר של בן גוריון ל FSX
המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק)
#11 · לפני 14 שנים
אז אני מבין שאין סינר של בן גוריון לFSX
המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק)
#12 · לפני 14 שנים
כמעט נגמרת לי הסבלנות. זה נדיר.

יש סינרי של בן גוריון לFSX.
קיבלת כאן לינקים מדוייקים לא רק לרשימה כללית של סינרים אלא לינק עוד יותר מדוייק לסינרי שנבנה במיוחד בשביל FSX ויחד איתם הוראות התקנה כלליות שמתחשבות בבעיות ספציפיות בFSX ומערכות הפעלה חדשות. מה אפשר לתת יותר מזה?

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#13 · לפני 14 שנים
אחי נכנסתי ללינקים האלה וזה לא עובד לי והפעלתי אותם האותה צורה שהפעלתי שני סינרים אחרים שעובדים לי
המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק)
#14 · לפני 14 שנים
אז אתה לבד בסירה הזאת.
אתה עושה משהו לא נכון ולכן כל העסק הזה "לא עובד".

בגלל שאנחנו לא יכולים לדעת מה עשית בעצמנו- תאר בבקשה, אפילו שלב שלב, מה עשית כדי להתקין את הסינרי.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#15 · לפני 14 שנים
הורדתי אותו לתקיה שליה אני מוריד הכל לסימולטור בתוך תקיות נפרדות וחילצתי קובץ וינראר וקיבלתי תקיה שבתוכה היה לי שתי תקיות:
סינר
טקסטורה
העברתי את התקיה ששניהם נמצאים בה לADON SCENERY ולחצתי על החלל הריק כי יש לי וינדואוס 7 ועשיתי את זה לכמה סינרים והם עבדו אבל בסינרים של בן גוריון זה לא עבד
המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק)

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.