89 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה יש סימולטור חינמי?
דיון

יש סימולטור חינמי?

12 הודעות 1,927 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
איזה סימולטור חינמי מומלץ למישהי שרוצה לטעום את התחום של טיסה ברשת.

ניסיתי את הדמו של X-plane עם הבקר של לוגיטק שיש לי היום, לקח לי כמה דקות להבין מה הולך אבל לא היתה לי בעיה להתניע את המטוס ולטוס, אבל זה קצת משעמם אותי.

הדמו של X-plane סוגר את עצמו תוך 10 דקות כך שלא ממש ניתן להשתמש בו ברשת.

יש למישהו רעיון
#4 · לפני 14 שנים
יש ל Aces High II שחקנים ישראלים שמשחקים בו ברשת?

KfirC2 - אל תבנה עלי כביקורת אמיתית לגבי משחק / סימולטור, אני חסרת כל ניסיון בתחום.
#5 · לפני 14 שנים
היי
הייתי רוצה לתת לך המלצה קטנה על תחום הסימולטורים וענף התעופה בכלל....כשהתחלתי את רשיון המכשירים שלי אני זוכר שהמדריך בקורס אמר משפט שאני לא אשכח: "עולם התעופה יעלה לכם המון המון כסף, אבל זה יהיה שווה כל דולר".
בתחום הזה, "חינם" הוא בדיוק מה שהוא - חסר כל ערך. כדי להנות צריך להשקיע - גם כסף וגם זמן, אחרת אי אפשר למצות את ההנאות שהתחום הזה מספק.
החלטת שאת אוהבת מטוסים ותעופה? אחלה. תכנסי לזה כמו שצריך. ההשקעה הראשונית לא צריכה להיות גדולה מדי. העלות של FSX בגרסאות הפשוטות שלו לא גבוהה יחד עם ג'ויסטיק שמשלב גם מצערת ודוושות (שאותו אפשר למצוא במחירים שפויים גם בישראל) יהיו שווי ערך לארוחת ערב טובה במסעדה וכך תוכלי לדעת אם התחום מושך אותך על מנת להשקיע בהמשך.
אני אמנם לא מעודכן לגבי מחירי נייחים בישראל אבל הבנתי שגם פה לא נדרשת הוצאה מטורפת על מנת לקבל מחשב שיוכל להריץ את FSX בצורה סבירה.

בהצלחה
#6 · לפני 14 שנים
החלטת שאת אוהבת מטוסים ותעופה?

זהו.. שעוד לא ממש החלטתי.. כצופה מהצד זה נראה כייף ונחמד, אבל הייתי רוצה להתנסות בחוויה של משחק רשת לפני קניה של ציוד ומשחקים, לא הייתי רוצה לקנות משהו שיעלה אבק אחרי פעם אחת של שימוש.
#7 · לפני 14 שנים
יש לי פתרון בשבילך....בחודש הבא חטיבת VATIL הישראלית מארגנת חדר בקרה שיופעל 24 שעות במהלך חג החנוכה. לדעתי הם ישמחו לארח אותך. במקום יהיו עמדות בקרה עם בקרים וכמו כן עמדת סימולטור שאפשר יהיה להתנסות בה.
כל המידע על חדר הבקרה נמצא פה:

http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=38867
#10 · לפני 14 שנים
את יכולה לנסות את הדמו של FSX הוא לא מוגבל או לקנות אותו

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9828&perur=2&t=15&c=251

זה FSX Deluxe זה הפלייט סימולטור יחד עם חבילת ההרחבה שלו וזה עולה גרושים 179 ש"ח זה באמת לא הרבה.

FSX זה הדבר הכי נחשב מבחינת תעופה אזרחית ,אבל תצתרכי בשבילו מחשב חזק.

בחינם לגמרי אני לא חושב שיש משהו ברמה של FSX ,אבל כמו שאמרתי את יכולה לנסות את הדמו אין שם הגבלות .

או שיש דרכים אחרות להשיג "בחינם" אבל אני לא אציין אותם כי זה נוגד את חוקי הפורום.

מעבר לזה אני חושב שאני פשוט אמליץ לך לנסות את הדמו אין לך מה להפסיד ומשם תחליטי איך להמשיך.

שיהיה לך בהצלחה. 😄
#12 · לפני 14 שנים
נפתח לא מזמן פורום מיוחד באתרנו בראשו עומד OR
1. הוא חינמי
2. איכותי ביותר מבחינה וויזואלית (אם כי איני יודע מהו מפרט המחשב שלך)
3. נאמן למקור - לא ארחיב, קראי ביקורות (שימי צעיף על הצוואר, תפעילי מאוורר מול פנייך ותרגישי כמו במציאות...)
4. תצפי בסירטונים ביוטיוב לא תתאכזבי מהאיכות
5. OR יכול לנדב לך מידע נוסף
6. יש להוריד את הקובץ הגדול מאתר החברה הוא מאפשר להטיס 2 מטוסים בלבד גם ON LINE
ואם את חפצה מטוסים נוספים - יש לרוכשם.

בהצלחה
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.