132 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה בעיה בכוכב כחול...
דיון

בעיה בכוכב כחול...

5 הודעות 1,654 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
יש לי ויינדוס XP פרו...

המשחק עובד בכל השלבים של בחירת המשימה ובחירת המטוס עד השלב שאני לוחץ על טיסה בשביל להתחיל לשחק ואז זה יוצא לי ורושם הודעת שגיאה... לשלוח או לא לשלוח...

מה עושים?? אני מת לשחק בזה... הייתי מכור לזה פעם...

תודה לעוזרים...
#2 · לפני 14 שנים
היי,
הסיכוי הכי טוב שלך עם XP הוא גרסאות מוקדמות ללא SP, גם בהן יש כמה בעיות בדמות תפריטי הגדרות בלתי נראים אבל לפחות השאר עובד.
העדכונים המודרניים יותר שברו כמעט לחלוטין את התאימות של המשחק, עד לנקודה שאתה מתאר.

מספר פתרונות לגבי בעיות תאימות עם XP (כשכל השאר פועל, אין שם משהו שיתקן את הבעיה שאתה מתאר), בעיקר תפריטים בלתי נראים, תוכל למצוא כאן:
http://www.preflight.us/HE/content-2.html

עדיף למצוא גרסה ישנה יותר של חלונות. 98, ME (אני מקבל בחילה רק מלהזכיר את השם הזה אבל היא שמישה בשביל כוכב כחול)...

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 14 שנים
סליחה על הבורות..
אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות בשביל שאיך שאני לוחץ טיסה זה יעבוד...
זה פשוט יוצא לי החוצה...
במדריך שהראת אין שום פיתרון לזה לפי הבנתי...
#4 · לפני 14 שנים
תקרא את מה שמייק כתב,
על XP מעודכן עד הסוף היום, אין אפשרות להריץ את המשחק כלל. שלא לדבר על מערכות מודרניות יותר.

אתה יכול לנסות כמה תרגילים שלא ראיתי שמופיעים כאן, כמו הפעלת המשחק במצב תאימות לWIN98, אבל לא הייתי בונה על כך שזה יעבוד.

עבר זמנו של המשחק הזה. לעומת בן דורו שהמשיך לקבל עדכונים בזכות הקהילה (פאלקון), העובדה שקוד המקור של "כוכב כחול" לא דלף מעולם גמרה עליו. הוא משחק כבר בן יותר מ14 שנה. מספיק. תנו לו למות בשלווה.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 14 שנים
משחק זה הוא משחק של חיל האוויר הישראלי והוא מאוד ישן!
תנסה ללחוץ קליק ימני על הקובץ ושנה אותו ל 98 ואם לא יש בעיה במשחק עצמו... 💡

Believe that everything is possible 😉

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.