·
לפני 14 שנים
gnhrkcht כתב/ה:[quote="Echo"]לדעתי אתה מסתכל על הפרטים הקטנים, בעוד ש(שוב לדעתי) בתמונה הגדולה BMS4 הוא הסימולטור הכי טוב שקיים היום. אין משהו שמתקרב לחבילה שהוא נותן של אוויוניקה, קמפיין דינמי ועכשיו גם גרפיקה. נשק בודד כזה או אחר או מודלים עם כמות כפולה של פוליגונים פחות חשובים לחוויה הכללית. מודל הטיסה ב BMS4 מדהים והוא לבדו שווה גרסה חדשה לפאלקון - למזלנו קיבלנו הרבה יותר.
אני חייב להגיד לגבי הקוקפיט הדו מימדי שאני שמח שנפטרו ממנו סוף סוף. כמי שיוצר תוספות לסימולטור הוא היה סיוט. כל קוקפיט כזה מורכב מעשרות קבצים, כפול כל בלוק של אף 16, כפול יום ולילה. בשטח ישראל יש 9 דגמי אף 16 'מקומיים' שלנו ושל מצרים וירדנים. בגלל שהם לא עם השם המקורי של פאלקון הם צריכים תיקיות קוקפיט משלהם. 1139 קבצים סה"כ...! כדי להכניס שינוי קטן כמו לוחית עם טקסט בשני דגמים צריך לשנות 20 קבצים. אתה מבין למה זרקו את הדבר העתיק הזה לפח?
אגב הקו הזה נמשך בב-BMS עם תכונות שהעיפו שבמקור היו כדי לעזור לו לרוץ על חומרה של 1998 (זאת הסיבה שהיה קוקפיט 2D מההתחלה). כשעובדים על פאלקון מעריכים את זה 🙂
אני הדפסתי מזמן את הדפים הרלוונטים, עוד לפני BMS. אבל ראיתי בפורומים שלהם שהם עובדים על KNEEBOARD גם לקוקפיט התלת מימדי ואז כולם יהיו שמחים.
רגע, מה עם הסימולטורים של הטייסים בבסיסים ? האם הם יותר טובים ?[/quote]
שאתה משקיע 30 מליון דולר בסימלטור, אני מאוד מקווה שהוא יותר טוב ממשחק שעולה לך כמה דולרים בודדים (העלות של F4 באיביי)