A AvihaiX 185 פוסטים #1 · לפני 14 שנים לפני כמה זמן התחדשתי בווינדווס 7,ואחרי זה כשניסיתי להתחבר לשרת במשחק,הופיעה לי ההודעה הבאה: למישהו יש הצעות? תודה,אביחי.
I IAF_Phantom מודרטור מדריך בית ספר לטיסה בית ספר לטיסה 2,662 פוסטים · בית ספר לטיסה #2 · לפני 14 שנים תבדוק שה-firewall לא חוסם את הסימולטור (il2fb.exe) watch your six, i'm behind you
A AvihaiX 185 פוסטים #3 · לפני 14 שנים אם זה היה חוסם היה מופיעה לי הודעה לא?חוצמזה שנראה לי שהוא סגור בכלל...
I IDF_Gwyn 55 פוסטים #4 · לפני 14 שנים תלחץ על ה start menu ותזין בתיבת חחיפוש: wf.msc, תלחץ enter ותראה שהמשחק לא חסום ב inbound\outbound rules. אחרת אין מנוס מלחפש פתרונות בגוגל.
A AvihaiX 185 פוסטים #5 · לפני 14 שנים ניסיתי לחפש:בעיות לחיבור בשרת/מולטיפלייר בIL2-1946 ולא מצאתי יותר מ3 תוצעות וכולן מובילות לקהילה(לאשכול שלי ספציפית)יש למישהו מילות חיפוש יותר טובות?
I IAF_Phantom מודרטור מדריך בית ספר לטיסה בית ספר לטיסה 2,662 פוסטים · בית ספר לטיסה #6 · לפני 14 שנים לאיזה שרת אתה מנסה להתחבר? תנסה להתחבר לשרת הקהילתי בנוסף איזה גירסה אתה מריץ (זה כתוב בצד שמואל למטה באדום בזמן העליה של הסימולטור) watch your six, i'm behind you
A AvihaiX 185 פוסטים #7 · לפני 14 שנים ניסיתי להתחבר לסרבר שאור פתח בשביל אימון,וגם לקהילתי(אני חושב) אני מריץ את 4.10.1
O Or מודרטור מדריך בית ספר לטיסה DCS בית ספר לטיסה טייסת 147 האיל הנוגח 2,674 פוסטים · מודיעין #8 · לפני 14 שנים אביחאי, עם 4.10.1 תנסה להכנס ל: 204.80.88.43:21000 מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
A AvihaiX 185 פוסטים #10 · לפני 14 שנים הקפצה,גם אחרי החלפת האנטי ווירוס זה לא עובד...למישהו יש הצעות?
x xcom מדריך בית ספר לטיסה טייסת 147 האיל הנוגח 2,498 פוסטים #11 · לפני 14 שנים אפשר לנסות לעזור לך דרך חיבור מרחוק... מחר בערב (אולי גם היום) אהיה בTS, אם תהיה אז אשתדל לעזור.