111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיה skai 2.3
דיון

בעיה skai 2.3

6 הודעות 1,308 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
בוקר טוב (:
השגתי את התוכנה אמרו לי תתקין ותיכנס לסימ ..
התקנתי לתוך התיקייה של הסימולטור ..
וכאילו כלום
#2 · לפני 14 שנים
אצלי היא דווקא עובדת יפה. תבדוק שבהגדרות של הFS הtraffic מוגדר למצב הפעיל ביותר.

אני לא יודע על איזה FS אתה עובד אבל לפחות עפ"י הread-me זה מתאים יותר לFS9 ולא נבדק לFSX
#4 · לפני 14 שנים
ניסית לשחק עם ההגדרות של הסימ' לגבי הtraffic?
אולי הscenary למרות שאני לא חושב שהוא קשור...

בקיצון- תתקין שוב
#5 · לפני 14 שנים
תואם במקור ל-FS9 ו-עובד גם ב-FSX. יש כמה אי התאמות בקידוד היום בשבוע ועוד כמה ענינים מינוריים יחסית. אבל לא נראה לי שמשהו ב-FSX ירגיש אם הבריטיש או אלעל המריאו ביום ראשון ולא שני.
דבר נוסף קורה מאחר ותוכניות הטיסה של sKAI הן תוכניות FS9, רק הן יהיו פעילות.
ב-FSX: כשיש עירוב של תוכניות טיסה בפורמט FS9 עם כאלה בפורמט FSX, רק אלו בפורמט FS9!! יהיו פעילות. כלומר במקרה כזה תוכניות הטיסה הדיפולטיות(שהן בפורמט FSX) ינוטרלו, שזה לא רע במקרה הזה לא לראות את המטוסים הצהובים של חברת אורביט הדמיונית ושאר הדמיוניות. אבל אם מתקינים בנוסף תוספי AI ל-FSX צריך להיות מודע לזה שהם לא יהיו פעילים.
בעבר כתבתי כאן בפורום מדריך להמרת תוכניות FS9 ל-FSX וזה פותר את העניין לחלוטין.
למי שרוצה מראש להפעיל sKAI בפורמט תואם לחלוטין ל-FSX יכול להשתמש במדריך שפרסמתי:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-17929.html

מאחר וההמרה גורמת גם לתנועה הדיפולטית להופיע, ואם בסופו של דבר התנועה הדיפולטית מפריעה אז אפשר להעביר את קובץ התנועה הדיפולטית ששמו trafficAircraft.bgl והוא יושב בספריית Scenery\World\Scenery שבספריה הראשית של הסימולטור לספריית גיבוי, מחוץ לסימולטור ואז לא יופיעו כל המטוסים הדמיוניים המעצבנים.
מולי
#6 · לפני 14 שנים
כנס לשדה גדול בחו"ל (דיפולטי) ותבדוק אם יש תנועה.
גם לסינרי יש השפעה. חלק מהסינרים לא מתאימים לתנועת AI וחסרים רכיבים חיוניים לתנועת AI.
כל השדות הדיפולטיים מתאימים ל-AI, בהנחה שיש תוכנית טיסה לשדה המסויים. (אל תצפה לתנועה במנחתים למשל או בשדה הרצליה או שדות צבאיים).
ל-KJFK או KORD או KLAX או EGLL ושאר השדות הגדולים והמרכזיים אמורה להיות תנועה רבה. אם sKAI תקין, אתה אמור לראות אותה.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.