שלום,
היום בשוטטות בין הערוצים נתקלתי בתכנית על 2 הרובוטים שנשלחו לחקור את המאדים.זו תכנית מעולה והייתי רוצה להמליץ לכולכם עליה.
אולם,לא מצאתי שידור נוסף של התכנית שנקראת גם martian robots או כל דרך אחרת לצפות בה. אם יש לכם הצעות כיצד לצפות בה אשמח לשמוע.
בברכה
רמי
RifleFighter
רמי וייברמן
אה, ראיתי אותה היום, היא מוקלטת אצלי במג'יק כבר כמה זמן, אתה מוזמן לבוא אלי לצפות. 😛
בכל מקרה, אמור להיות שידור של תוכנית אחרת, היום ב20:00 שנקראת "מאדים - העולם החדש?", זה כנראה לא אותה תוכנית, אבל אני בטוח שבעתיד ישדרו את התוכנית הזאת שוב, אני זוכר שכבר ראיתי אותה לפני כמה חודשים. 🙂
שלום לכולם,אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום אבל לא מצאתי עוד מועד שידור לתכנית ו\או פרסום שלה באתר נשיונל ג'אוגרפיק אבל כן מצאתי אפשרות לצפות בה ברשת. אם אתם מעוניינים הנה זה
http://www.megavideo.com/?v=L75ILABJ
RifleFighter
רמי וייברמן
האתר הזה משמש לצפייה בסרטים באופן לא חוקי, וזה נגד חוקי הפורום לפרסם אותו.
מה גם שהסרטון באיכות נמוכה.
האתר כשלעצמו חוקי,הוא מתפקד בדיוק כמו יוטיוב,העלאה של דברים בעלי זכויות יוצרים איננה חוקית בדיוק כמו שטכנולוגית טורנטים חוקית אבל הורדה של שירים\סרטים דרכה איננה.
זה מה שהיה בנמצא מבחינת הסרטון ולדעתי האיכות מספיקה ואני נהנתי מלצפות בו.
RifleFighter
רמי וייברמן
תודה רבה, מאוד מעניין.
בקשר לחוקיות, אם זה שודר בטלוויזיה זה בעצם הפך לחופשי, לא?
לא, יש על כך זכויות יוצרים, אפילו רואים בסרטון את הסמל של נאשיונל ג'יאוגרפיק.
יש מה שנקרא שימוש הוגן. אמנם לא מוזכר בשום סעיף עניין של שיתוף כזה אבל לכל הרוחות- זה די הוגן מה שאנחנו עושים עם הדיון הזה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
אוקי תודה על ההבהרה מייק, תהנו מהתכנית היא באמת מרתקת וגורמת לי לפחות לשמוח שהלכתי ללמוד מדעים מדוייקים,מי יודע אולי אני אעזור לחקור את היקום בעתיד
💡
RifleFighter
רמי וייברמן