107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור נסגר
דיון

נסגר

5 הודעות 1,353 צפיות לפני 14 שנים
#2 · לפני 14 שנים
קודם כל, בהצלחה בהמשך הדרך.
רק שים לב לכמה דברים שוליים, שעושים הבדל גדול. שים לב לשגיאות כתיב לפני שאתה מפרסם את הנושא (היחידה הובחרת), וכן אם אתה מפרסם סרטון ביוטוב על מנת להציג את היחידה החדשה, רצוי שתתן לו כותרת יותר מעניינת מ-גכעשגדכ.
כמו כן אני ממליץ שתפרט קצת יותר, על מנת למשוך אנשים להצטרף. אני לא הבנתי שום דבר מהסרטון ולא מהמידע שכתבת פה, מי שמצטרף ליחידה מה בדיוק עושה בסימולטור ?
#3 · לפני 14 שנים
כל הכבוד. הנחישות וההתמדה בבניית הטייסת מעוררים הערכה.
אני דווקא הבנתי: אני מניח שהיחידה(669) תעסוק בעיקר בטיסות חילוץ, בשונה מהמשימות השוטפות של הטייסת(תובלות, הספקה, פינוי נפגעים וכו'😉.
תקנו אותי אם הבנתי לא נכון.
אגב, נראה מהתמונות שהניווט לנחל דוד היה מדוייק ויפה(זיהוי עין גדי ופניה מהקיבוץ לנחל הנכון). מאיפה הידע בניווט טופוגרפי?
מולי
#4 · לפני 14 שנים
Muli כתב/ה:כל הכבוד. הנחישות וההתמדה בבניית הטייסת מעוררים הערכה.
אני דווקא הבנתי: אני מניח שהיחידה(669) תעסוק בעיקר בטיסות חילוץ, בשונה מהמשימות השוטפות של הטייסת(תובלות, הספקה, פינוי נפגעים וכו'😉.
תקנו אותי אם הבנתי לא נכון.
אגב, נראה מהתמונות שהניווט לנחל דוד היה מדוייק ויפה(זיהוי עין גדי ופניה מהקיבוץ לנחל הנכון). מאיפה הידע בניווט טופוגרפי?

תודה רבה, וכן אנחנו בעיקר נדמה חילוצים. הידע הוא בעיקר כללי, אך אני גם בודק תמיד במפה וממקורות מידע נוספים לפני שאני טס לאן שהוא... 🙂
#5 · לפני 14 שנים
Muli, חח..מוליי מי ינווט כל כך טוב אם לא הסמ''ט מספר 1 ?חח..

המשך ערב טוב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.