133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World איזה הודעה לתת לווינגמן כדי שלא יתקפו שום מטרה ?
דיון נעול

איזה הודעה לתת לווינגמן כדי שלא יתקפו שום מטרה ?

42 הודעות 5,149 צפיות לפני 14 שנים
#2 · לפני 14 שנים
אתה יודע גם לשחק ב FALCON ALLIED?

מאיפה אתה בארץ? אם מותר לישאול
#3 · לפני 14 שנים
נודניק!

תפסיק לנג'ס ותקרא את המדריך.
אם אתה לא מבין-תקרא שוב עד שתבין!

אף אחד לא צריך לספק לך את הנתונים על מגש של כסף ועם כפית כסף לפה.
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים
#5 · לפני 14 שנים
בזמן שאני שוקל כמה תשובה לתת:
אם אתה טס שם עם צ'יטים, זה כבר תירוץ מספיק להשמיד פשוט את כולם (כי אם לא רציניים, אז עד הסוף!).
לפחות תוכל להתאמן על כל המטרות האפשריות ובפעם השניה לטוס כמו שצריך ולהשלים את המשימה שלך.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 14 שנים
סבבה אני יקרא את המדריך השאלה מאיפה אני משיג את המדריך ? , יש לי הדיסק המקורי אבל בלי מדריך לא בספר ולא בקובץ מחשב
#8 · לפני 14 שנים
אני צריך מקור/אתר הוראות לבניית משימות לגירסה הראשונה של LOCK ON+ הוראות איך להישתמש באתר עד הצעד האחרון שבו אני מוצא את קטע הידע הדרוש לבניית משימה .
#9 · לפני 14 שנים
אולי גם הוראות איך למצמץ ולנשום...
אולי תעריך את עצמך קצת יותר?

הנה אתר שאת כולו לדעתי אתה צריך לראות.
בשביל הממשק ויצירת משימה בסיסית חפש את Getting Started Part 1
http://flankertraining.com/ironhand/flightbasics.htm

#10 · לפני 14 שנים
בסיום בנית משימה אני פונה לתדריך / BRIEFING וחסרים שם פרטים תחת MY SIDE / TASK/plan
ב - TITLE DATA אין MY SIDE ב - MISSION DATE אין MY TASK. כול המטרות שלי מסומנות ב USA ב MY SIDE וב- TASK מסומן GROUND ATTACK , בתדריך הם נעלמים מישום מה , בסירטון ההדרכה הם אמורים להופיע.
#13 · לפני 14 שנים
1. במשימת קמפיין בטילים טיפשים / פצצות במטוס SU-25 במרחק קצר מהמטרה הנורה האדומה של מד הטווח ניכבת ואי אפשר לשחרר טילים כשהיא כבויה . חשבתי על אפשרות לערוך את המשימה והחימוש מחדש אבל אני צריך שמות של טילי פצצות שלא כבות במרחקים קצרים כך שיהיה לי יותר זמן לשחרר פצצות. אם יש פיתרון אחר לבעית כיבוי מוקדם מידי של מד הטווח גם יתקבל בברכה.

2. בקמפיין אני בוחר במשימה ורוצה לקחת אותה לעריכה אני מקיש על "EDIT" והוא מוחק את כול פרטי אותה משימה ומבקש שאני יבנה אותה מחדש . איך לעלות את כול פרטי אותה משימה ? ולאחריה אני כבר ישנה את העריכה בעצמי.
#14 · לפני 14 שנים
פתח את המשימה דרך העורך ולא דרך הקמפיין עצמו כדי לשנות אותה.

אני לא בטוח מה העניין לגבי הרקטות אבל אתה חייב להבין שזה לא פועל כמו שאתה חושב. זה לא הטילים או הרקטות שגורמים לזה אלא המערכות של המטוס עצמו.
אני יכול רק לשער שאתה מפעיל את מד הטווח במרחק גדול מאוד מהמטרה וכל הזמן הזה הוא פועל.
כשהוא פועל הוא מתחמם- זה הרי מד טווח לייזר ולמרחקים גדולים. אחרי זמן מה הוא כבר יכבה את עצמו כדי להתקרר (וכמובן לא תוכל להפעיל אותו ביעילות כשהוא מתקרר).

הפעל את מד הטווח לפני ירי, כבה אותו אחרי היעף. ככה יהיה קשה להגיע למצב של חימום יתר.

#15 · לפני 14 שנים
אם אני משחרר פצצה מימרחק קצר למטרה מד הטווח ניכבה ואי אפשר לשחרר פצצה, אם אני משחרר פצצה מימרחק גדול יותר למטרה (ולשם כך צריך לעלות מוקדם יותר את הכוונת ולשם כך צריך להרים את הגז מה שגורם לרעידות) הוא לא פוגע בו.

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.