141 חברים מחוברים
8 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 8 H H I I I +3
בית פורומים פלייט סימולטור LLHZ --> LLET
דיון

LLHZ --> LLET

19 הודעות 3,471 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
החלטתי שלרענן את יכולות הטיסה שלי יותר חשוב מללמוד לבגרות לפיסיקה, אז יצאתי לטיסה עם ה-BN2 Islander של ארוסופט, מהרצליה לאילת. בדרך כצפוי, היו מערבולות אוויר ובנחיתה הייתה רוח צפונית מזרחית במהירות 10 קשר אז הייתי צריך לנחות קרוס ווינד - היה נחמד! מכל התמונות והסרטונים של הנחיתה וההמראה עשיתי סרטון אחד.

האייכות פשוט ירדה פלאים, לא נורא חחח תהנו ! 😄

ירין בר FSx Deluxe
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים · 3 עריכות
#2 · לפני 14 שנים
זה רק אני או שלא זמין ? 🙂

Allways Trust Your Instruments
#8 · לפני 14 שנים
יו-טיוב עדיין מעבדים את הסרטון שלך, עדיף לחכות עד שיהיה מוכן, ככה הוא באיכות הכי טובה.

בנתיים, בוא נפתור פיזיקה:
כדור נורה מאקדח בכיוון אופקי במהירות של 880 מטר לשנייה ובו זמנית זורקים כדור מאותו גובה שממנו האקדח ירה.
נתעלם מחיכוך האוויר, נסח נוחסא שמבטאת את היחס בין הגובה ממנו יורים את הכדור (המינימום הוא מטר) למיקום בו יש לזרוק את הכדור ממנו וצייר גרף לנוסחא.

0=H-5t²
5t²=H
t=√H/5

X=880(√H/5)

X²=30976H

X=176H

את הגרף אתה תדמיין כבר.
חהחה. (פיזיקה עשתה אותי משוגע). 😄

עריכה - סרטון מגניב ביותר. 🙂
#9 · לפני 14 שנים
תודה נועם! אני אעלה את התמונות ברזולוציה יותר טובה לדיון התמונות עד אז - הסרטון סודר אתם יכולים לצפות בו 🙂

ירין בר FSx Deluxe
#13 · לפני 14 שנים
גבוה כן, מהיר מדי לא, לקחתי יותר מדי דלק בסביבות השבעים קשר שזו מהירות הגישה דיי צנחתי אז הייתי צריך להגביר את המהירות

ירין בר FSx Deluxe
#14 · לפני 14 שנים
חחחח לא ידעתי שיש לאירוסופט BN2I ...
שלחתי לך הודעה בפרטי ...
#15 · לפני 14 שנים
yarinbar כתב/ה:גבוה כן, מהיר מדי לא, לקחתי יותר מדי דלק בסביבות השבעים קשר שזו מהירות הגישה דיי צנחתי אז הייתי צריך להגביר את המהירות

ירין - אם שוקעים לא צריך להגביר מהירות, אלא להוסיף כח מנוע, מה שבנתוני נחיתה מקטין את שיעור השקיעה בשלב ראשון - אני מניח שלזה התכוונת 🙂
ירון א.
טייס פרטי על C172 בעולם האמיתי - תענוג מזוקק

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.