133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World 3 שאלות במשחק הגירסה הראשונה של LOCK ON : MODERN AIR COMBAT
דיון

3 שאלות במשחק הגירסה הראשונה של LOCK ON : MODERN AIR COMBAT

28 הודעות 3,741 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
ערכתי שוב את ההודעה , אז תיקרא אותה אם אתה יכול, בקשר לגובה שלי במושגים של "K" תע"ל זה חלון תא הטייס? בצד שמאל בחלון תא הטייס יש גבהים שנימדדים בהפרשים של 50 מיתחת סוג הטיל ומיתחת מ"ס 1.033 ומיתחת עוד מ"ס 0.81G >> איפה יש מספר שנימדד ב "K"?
#3 · לפני 14 שנים
לא מוצא בצג חלון תא הטייס מיספרים שנימדדים בעשרות אלפים / 3 אפסים , אולי אתה מיתכוון לשעונים שמיתחת לחלון תא הטייס?
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים
#5 · לפני 14 שנים
איפה יש מספר בין 3 אפסים בתע"ל?

כשאני משנה זווית גובה כמה זמן לחכות על אותו גובה זווית כדי ליראות אם יש נעילה ואם לא אז לשנות גובה ושוב לחכות לנעילה?

יש ברדאר מולי מטוס שיש לו הטעיה כאילו הוא כפול 6 פעמים וצריך לזהות מי מיבין ה- 6 הוא המטוס האמיתי , הבעיה היא שאני מזהה את המטרה ברדאר אבל לא רואה אתה בתע"ל/ בחלון תא הטייס ולכן גם לא רואה אם יש נעילה למצב ודאי של ירי
#6 · לפני 14 שנים
גובה- סרגל בצד ימין של התע"ל. מציג את הגובה שלך בצורה מלאה ללא קיצורים (מתנצל, לפני כן התבלבלתי משום מה וטענתי שזה מוצג בקצה שמאל).

כאשר המכ"ם שלך מזהה שיבוש- ניתן להשתמש במוד Home On Jam או בקיצור HOJ.
קרא את קובץ ההדרכה כדי לדעת להסתדר במצב הזה.

עמוד 88-89

http://http1.files.eagle.ru/v2/lockon/manuals/LOMAC_manual_1.1_en.pdf

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 14 שנים
בסרגל צד ימין יש גבהים שנימדדים ב 3/4 אלף ולא ב 20 אלף (=20K)

אני מישתמש ב HOJ ומזהה את המטרה האמיתית , לפחות ברדאר, אבל בתע"ל לא רואה מולי את המטרה שאותה אני צריך ליירת
#8 · לפני 14 שנים
בטח שלא תראה את המטרה על התע"ל. אם המטרה לא בדיוק מולך או לא רחוקה מאוד- היא לא יכולה להיות מסומנת בשטח שהתע"ל מכסה.

לגבי הגבהים- כבר אמרתי, אתה צריך לדעת לקרוא ולתרגם את הנתונים שהמכשירים מציגים לך. בסופו של דבר אנחנו מדברים על אותו גובה. אני אומר 20K, התע"ל יציג 20000. אני אומר חמש מאות, התע"ל יציג 500.

#9 · לפני 14 שנים
אם אני לא יראה בתע"ל את המטרה אני לא יוכל לדעת אם יש נתונים טובים לפגיעה
#10 · לפני 14 שנים
אז העבודה שלך היא להגיע למצב שאתה רואה אותה שם 🙂

יש מקרים שבהם אתה במצב סביר מספיק לשיגור, בלי שהמטרה תופיע בשטח התע"ל.
חפש ASE Circle ו Steering Dot בחוברת ההוראות.

#11 · לפני 14 שנים
יכול להיות שהיא ממש עלי ולמרות הטימרונים לא עוזבת אותי ולכן אני לא רואה אותה בתע"ל?

לפי איזה סימן אני ידע שאני במצב סביר לשיגור?
#12 · לפני 14 שנים
סרגל טווחים, סימוני RMAX, R2 וRMIN. זה הנתונים העיקריים. מעבר לזה יש גם עניין של ניסיון.
מה המטרה עושה ואיך היא תגיב גם זה מידע חשוב לדעת האם הטיל יפגע
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#13 · לפני 14 שנים
שמע אתה מפרסם המון הודעות שעברו עליהן,
תפוס יוזמה עשה חיפוש באתר, יש מספיק מדריכים ששניים מהם אני כתבתי באזור המדריכים ותאמין לי שהכל תבין. 😉
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.