139 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור סימולטור נתקע
דיון

סימולטור נתקע

10 הודעות 1,553 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
שלום לכולם,
לאחרונה הופיעה לי בעיה חדשה בסימולטור.
אני לא יודע ממש להגדיר אותה, אבל כאשר אני נכנס לסימולטור, המוסיקת רקע נשמעת מקוטע מאוד. כאשר אני נכנס למשחק, הוא בקושי זז לי, וגם הוא מקוטע.
הבעיה הזאת לא תמיד קוראת.
חשוב לי לציין כי לא פתוחה אצלי בזמן הטיסה כל תוכנה, או Torrent .
תודה לעוזרים.
#2 · לפני 14 שנים
Torrent לא ממש קשור כי זה אינטרנט והסימ' לא....
אולי לאחרונה התקנתה איזה תוסף שמשפר את הגראפיקה בסימולטור או איזה סינרי שוחט פריימים?...
#3 · לפני 14 שנים
יכל ליהיות שכן, אם כן, איך אוכל להסיר אותו?
#5 · לפני 14 שנים
לא נשמע לי קשור.
התקנת במקרה אנטי-וירוס חדש? זה נשמע כמו התנהגות של אנטי-וירוס שלא סרק את המחשב אף פעם ומתחיל לבדוק כל קובץ שנוגעים בו.

וודא מה מצב הזיכרון והCPU שלך ע"מ לוודא שאין לך שום דבר שטוחן את המערכת סתם. כמו לדוגמה, כלי שמאנדקס את כל המוזיקה על המחשב שלך..
וודא שיש לך עוד מקום על הדיסקים הקשיחים שלך (לפחות 10% פנויים)

נסה לבצע סריקת וירוסים מלאה למחשב (כדי ליצור אינדקס מלא של כל הקבצים - לא באמת כדי למצוא משהו)
בצע דיפרג לדיסק המערכת ולדיסק עליו מותקן המשחק.

ואז תראה איך הוא מתנהג
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#6 · לפני 14 שנים
כשזה קורה לך, כנס ל-Task Manager ללשונית performance ותסתכל כמה זיכרון פנוי יש לך(Free):

אם יש לך 0 או קרוב ל-0, אז יש לך כבר כיוון. ב-Win 7 נגמר מהר מאד הזיכרון(זו ירושה של מנגנון ה-cache מויסטה). אם זה קורה, אפשר לבדוק בתהליכים(processes) מי שותה לך את הזיכרון, או לחילופין גונב את כל משאבי ה-CPU. אולי איזו רוגלה חדשה או תוכנית שהותקנה בלי ששמת לב.
CTRL+SHIFT+ESC מעלה לך את ה-Task Manager.

בלי קשר, בדיקת וירוס+ספייוור ואיחוי הדיסק תמיד טוב לעשות כשהעסק מתחיל לקרטע.
מולי
#7 · לפני 14 שנים
מולי עם הCached גבוה זה בסדר שהfree נמוך.
הcached מתפנה מהר מאוד ברגע שפרוסס אחר צריך את הזיכרון
#8 · לפני 14 שנים
אולי תנסה להתקין suluto (חינמית) וזה יראה לך מה רץ ברקע ותוכל להוריד את זה
#9 · לפני 14 שנים
uri_ba כתב/ה:מולי עם הCached גבוה זה בסדר שהfree נמוך.
הcached מתפנה מהר מאוד ברגע שפרוסס אחר צריך את הזיכרון
בעולם אידיאלי.
אצלי כשאני מגיע ל-0, כשה-cache ב4-6 ג'יגה, אני סוגר את המחשב, הכל מפסיק לזוז. ויש לי 8 ג'יגה. בנוסף יש אצלי 2 תהליכי media player שתמיד מתעוררים, גם כשהוא לא פעיל(לא יודע לאתר את מקורם), שתופסים משהו כמו 100M ב-RAM. כשאני הורג אותם אני מקבל קצת אוויר לנשימה ויכול להמשיך לעבוד. כך שאתה צודק במערכת אחרי התקנה, נקיה ומבריקה.
אני בכל מקרה הייתי בודק מצב זכרון כשהסימולטור מתחיל לקרטע לבדוק אם זו הסיבה. ואז יש לי כבר כיוון לחקור.
מולי
#10 · לפני 14 שנים
המדיה פלייר זה האינדוקס המטופש שדיברתי עליו.
זה אופציה בנגן שיחפש אוטומטית את כל המוזיקה אצלך במחשב. אפשר לכבות את זה מהתוכנה.

אגב, אם תהרוג את הפרוסס שמבצע את הקאשינג (בד"כ הדפדפן או פוטושופ ודומיו) הזיכרון יתפנה.

אני הייתי מסתכל יותר לכיוון SWAP. אתה עם כל שמונת הג'יגות שלך לא נתקל בזה יותר מדי, אבל יתכן שFSX עמוס בתוספים יתנפח קצת מעבר לג'יגה וחצי (כשהוא מתקמצן על RAM). מה שאומר שמערכת עם שני ג'יגה ככה"נ נכנסת לSWAP וזה הורג ביצועים ידוע

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.