103 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים ארמא 3 ARMA 3 הוכרז
דיון

ARMA 3 הוכרז

17 הודעות 4,952 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום לכולם
היום הוכרז ARMA 3 צפוי לצאת בקיץ 2012

(תרגום חופשי מגוגל)
אחרי שנים של לחימה אינטנסיבית נגד צבאות המזרח, אירופה הפכה לעמוד האחרון עבור כוחות נאט"ו יוצא בנאט"ו הפקודה על אמצעי נואש ביותר. בתקווה לתפוס את מה שנראה סוד צבאי שמור היטב,היא השיקה את מבצע מגניטודה . קבוצה קטנה של כוחות מיוחדים נשלחים לאי התיכון עמוק מאחורי קווי האויב. עם זאת, המשימה נפגעת ואת כוח המשימה נהרסה, סקוט מילר נשטף לחוף על האי עוינת. במאמציו לבצע את המשימה, הוא יעמוד בפני הסכנות של המלחמה המודרנית, סביבה סלחנית, ועל ההשלכות של ההחלטות שלו ...
#2 · לפני 15 שנים
נראה מגניב ביותר, משום מה אני ממש לא אוהב את השליטה בנשק ואת התזוזה במשחק, צריכים לעשות אותה יותר מהנה, משהו בסגנון COD 😄
התמונה הראשונה הכי משכה לי את העין, נקווה שעם מחשב חדש אני יצרף לIDF CLAN.
#3 · לפני 15 שנים
"סגנון COD" זה הסגנון של כל First person shooter אי פעם. לא ראליסטי, רחוק מהמטרה של ARMA. אם ניסית אי פעם- תזכור שבמציאות אתה יכול לכוון את הנשק גם בלי להזיז את כל הגוף איתו, גם בין כוונות וגם מהמותן. חוץ מזה יש הגדרה שמבטלת את התזוזה החופשית הזאת, אז אין מה להתלונן 🙂

מעבר לשיפור הנהדר בגרפיקה (שיגרום ליותר תלונות על ביצועים מאשר IL2 COD)- אני מאוד מקווה
שישפרו בעיקר את מודלי הנזק והטיסה (והמערכות) של כלי הרכב שם. זה תמיד היה חסר בARMA.
לא מצפה לרמה של DCS כמובן.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#4 · לפני 15 שנים
התכוונתי בשליטה הכללית על הנשק, פשוט קשה מדי וקשה לי להאמין שזה ככה במציאות. תזוזה תוך כדי כיוון עם הנשק נראה כמו משימה לא פשוטה בכלל, כמובן שלא הייתי רוצה שזה יהיה ממש כמו בCOD כי אחרת איפה האתגר אבל זה אחד הדברים שממש הורידו לי את החשק.

בנוגע לגרפיקה, הגרפיקה פשוט מטורפת גם בARMA 2, תמיד אפשר לשפר אבל כמה מחשבים כבר יוכלו להריץ את זה על ההגדרות הכי גבוהות ?
#8 · לפני 15 שנים
Armed Assault. קצת פחות טקטי מAA (שמתרכז בעיקר בלש"ב- שלדעתי לא מפותח ממש בARMA), פועל מבחינה רעיונית בכיוון של BF אבל הרבה יותר ראליסטי.
התחיל את דרכו בסדרת Operation Flashpoint, אם מוכר לך.

#9 · לפני 15 שנים
איך בדיוק מתבטאת ריאליסטיות במשחק בעל כל-כך הרבה סוגים של כלי רכב, וסביר להניח שגם כלי נשק?
#10 · לפני 15 שנים
ופה הבעיה.

הדגש הגדול יותר הוא על מסגרות חי"ר בגודל הכיתה עד פלוגה (בודדים חסרי תועלת שם אלא אם הם יושבים וצובעים מטרות בשביל המטוסים), שיתוף הפעולה בין החילות, ניווט וכיבוש יעדים. יש גם אפשרות לפקד על יחידות AI.
כל זה מתרחש באי גדול בשטח של סביבות 250 קמ"ר (ובטח יותר בARMA 3) שמבוסס בדרך כלל על טופוגרפיה מחלק מסויים בעולם (למשל זו של ARMA 2 מבוססת על שטח בצ'כיה).

מערכות הנשק על הרכבים שם מאוד מפושטות (לפחות ב"וניל", בלי מודים- ויש כמה טובים) יחסית לסימולטורים (לעזאזל אפילו בכוכב כחול המטוסים היו יותר מורכבים ממה שיש בARMA).
נק"ל ושאר קליעים\רקטות מקבלים לפחות בליסטיקה נכונה פחות או יותר. אבל מבחינת תפעול הנשק- זה מתבטא בעיקר בלכוון ולירות.

לחייל ב ARMA יש קצת יותר חופש תנועה ממשחקי FPS טיפוסיים- ניתן לנוע לכיוון קבוע אבל להפנות רק את הראש לצדדים, ניתן לכוון רק את הנשק בלי לזוז לשום מקום עם שאר הגוף- יש אפילו תמיכה בTIR בשביל כל זה.
יש סימולציה (פחות מורכבת מAA3 שהלך רחוק מאוד עם הרעיון) של טיפול בפצועים, יש הכרח לנוע בשטח כמו שלומדים בכל צבא שמכבד את עצמו, אחרת חוטפים כדור.

#11 · לפני 15 שנים
לא ידעתי שARMA התחיל את דרכו כOPERATION FLASHPOINT, חשבתי שאלה שני כותרים שונים שמנסים להגיע לאותה מטרה ומתחרים אחד בשני.
#12 · לפני 15 שנים
OFP הראשונים (cold war crisis, red hammer, resistance) הם באמת האבות של ARMA. אותה מפתחת בנוסף להכל.
בשנים האחרונות שוחררו גם משחקים חדשים תחת השם Operation Flashpoint אבל הם הולכים לכיוון שונה, הרבה יותר FPS טקטי (עם AI כנראה המטומטם ביותר במילניום החדש) מאשר השאיפות של OFP הראשונים וARMA לסימולציה של שדה קרב.
כששיחקתי בOFP😄ragon Rising הרגשתי כאילו אני משחק בCall of Duty בלי האלמנטים של סרט פעולה.

#14 · לפני 14 שנים
דרך אגב, כל מי שכותב כאן יש לו ARMA 2 OA?
פשוט אני לא זוכר שראיתי אף אחד מכם במשימות שלנו.
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing"
#15 · לפני 14 שנים
איך אפשר להזיז את הנשק בארמא 2 בלי להזיז את הגוף?
יהונתן חסין.

ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.

אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.