147 חברים מחוברים
19 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 19 c e G H H +14
בית פורומים פלייט סימולטור בעיית VNAV מתסכלת..
דיון

בעיית VNAV מתסכלת..

50 הודעות 6,942 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
הצצתי קצת בהתחלה, אין לי כל כך זמן כרגע לתת משוב מסודר. ובכלל ביקשת אתגר לא שיעור, כי אתה כל הזמן טוען שאתה יודע הכל.
אם אתה יודע לתכנת קשת DME ב-FMC. אז הכל בסדר. לא רואים ב-CDU את נקודות הקשת לפני GOVES שזו כבר תחילת ההתיישרות והקשת הסתיימה.
בכל מקרה בהצלחה. ותמונות יתקבלו בברכה, אתה לא חייב להוכיח לאף אחד כלום. זה בשבילך.

אגב הגישה הזאת מאתגרת כשעושים אותה בטיסת מכשירים קלאסית(בלי FMC, עם שעון VOR או RMI ומחוון DME), כשהכל כבר מתוכנת ב-FMC, זה קצת מנטרל את האתגר.

בכל גישה ברשימת האתגרים, יש דבר מיוחד שצריך ללמוד/להכיר.: קשת DME, יירוט כיוון ל-NDB, טיסה על הקרן האחורית של הלוקלייזר. לכן נתתי אותם.

אגב סדרות תמונות מפרסמים בפורום תמונות. הדיון הזה הולך ומתארך סתם.
מולי
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים · 2 עריכות
#3 · לפני 15 שנים
מולי,אני לא יודע אם תאמין לי,
אבל כ תיכנתתי אותם.ותראה מה שראיתה בתמונה השנייה,זה בעמוד LEGS.שם כל נקודה שאתה עובר נמחקת.
תיכנתתי ליפני את:
SLOAF
BAL021/14.7
זהו.
אם תתאמץ להסתכל בND ,תראה גם קו מאחורי הנקודה GOVES,אותו הקו מוביל לנקודות מאחורה.
תודה סער! 😄 🙂 😎
בר קורפילד
#4 · לפני 15 שנים
למה אתה חושב שאני לא מאמין?
תפרסם תמונות גם בואטיל(עם הדפית). אבל צניעות רק תוסיף לך(בלי, אני יודע הכל וכו'😉.
יפה. יש לך עוד כמה דברים לתרגל(קאי טק, אינסבורק, RNAV30 בנתב"ג-שלא ממש בקטגוריית האתגרים)
הדיון הזה מתארך כבר מעבר לסביר. תמונות תפרסם בפורום תמונות. ויכוח איתי תנהל בפרטי.
מולי
#5 · לפני 15 שנים
טוב אני מקווה בימים הקרובים לפרסם תמונות בפורום המתאים. 🙂
בר קורפילד

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.