לי יש מפרט כמעט זהה לישן של מיכה אבל עם 1G זכרון - זה משפר, אבל עדיין לא מספיק. יש לי הרבה פעמים שאני יורד ב FPS למצב של Slide Show. לדעתי בהחלט צריך משהו יותר חזק כמו ליבה כפולה וכרטיס מסך PCI Express. זכרון 2G נהיה כמעט חובה.
תגידו אתם נורמליים??? (סליחה, אבל ברצינות)...
יש כלים לכייל ביצועים של משחקים
WW2OL/AH2/TargetWare ועוד כמה כבדים רצו
חלק על נייד 1.3GHz עם RADEON 9000 עם 32MB.
אני מבין כשהמחשב לא מצליח להגיע לתוצרות נורמליות גם אחרי כיול - אז קונים חדש...
ד"א
בעיות נפילת FR רגעיות נובעות בעיות תוכנה ולא העדר חומרה חדישה... אם אותה תוכנה נזכרת לבצע קריאה כבדה מהדיסק ברגעים קריטיים או כל דבר אחר בסגנון גם אם יהיה לכם Pentium 8 Core 10GHz עם 8GB של זכרון עם nVidia 15000UXXX עם 1GB של זכרון זה לא יעזור!
כמו כן,
ירידות FPS לפרקי הזמן קצרים יכולות לבוא ממקורות אחרים כגון תהליכים שרצים ברקע - (AntiVirus שיהיה בריא) או כל מיני תוכנות שנזכרות לעשות משהו ברגע לא מתאים... אם יש לך ירידות קבועות של FPS לרמת SlideShow עם מפרט כזה תחפש בעיה.
באם זאת תוכנה שרצה וצורכת משאבים באם זאת אנטיוירוס שלא יודע לעבוד ב-LowPriority, אולי איזה תוכנה שהתקנת והיא דואגת להשאיר תהליכים ברקע בלי שביקשת, או אולי איזה Spyware שעושה לו שטויות...
מניסיון שלי ב-Windows אם אני מפעיל משהו ב-100% שום דבר אחר לא יכול לעבוד. לדוגמה אם Matlab עושה עיבוד כבד אז שום דבר לא עובד אפילו חלונות נפתחים לאט/Word לא מתפקד... אז מספיק שאיזה תוכנה תחליט להתעורר תהיה נפילת FR משמעותית במשחק.
בקיצור - לא הכל בא מהחומרה
🎬 אל תהיו פראיירים של יצרני תוכנה דפוקים.
בטח לאור המערכת הבאה של MS.
כאן גם לא הייתי ממהר... חכה עד שהיא תושק באופן רשמי, ואז תמתין כמה שנים עד שהיא תתייצב - כי לפי דווחים של היום היא ממממממש בתא, ואז תשקול אם אתה רוצה אותה בכלל...
בכל מקרה דרישות מינימום של XP היו אם אני לא טועה 128MB... האם זה באמת כך? מה דרישות מינימום של Vista?.. בקיצור - תחכה... אל תרוץ להתאים את המפרט למשהו שהעתיד שלו כלל לא ברור.
טייסת 101
האדומה הוירטואלית של
Aces High 2