·
לפני 15 שנים
אין מילים.
יש מעשים שהמילים מחווירות לעומתם.
ביום שישי האחרון. לאחר כניסת השבת. חדרו מחבלים בשומרון ליישוב איתמר וביצעו שם טבח חסר רחמים ונטול רגש כלשהו.
רצחו שני הורים. שני אנשים שכנראה "רואים בהם אויבים". אב ואם... זה "כמובן לגיטימי"...
לא שערוריה מיוחדת. חדשות שרואים כמעט כל יום ורצים להמשיך לצפות בשידורי האח הגדול...
אבל !
איך אפשר לדקור ילד בן 11 בלבו עד שימות ?! מסתבר שאפשר...
איך אפשר לדקור ילד בן 5 בליבו עד שימות ?! מסתבר שאפשר...
ואיך אפשר לשסף גרונה של ילדה בת 4 חודשים ?!
אפשר גם אפשר ! וזו אפילו סיבה למסיבה בעזה ! שם מחלקים ממתקים ברחובות לכבוד המאורע החגיגי !
בא לי להקיא !!!
אני לא אדם דתי. אני יהודי ליברלי ודי חילוני. אני נוסע בשבת . מדליק אש ואיני צם ביום כיפור...
ועם כל זאת אני רוצה לצעוק חזק לשמיים. הלוואי שגרוני היה כמו מבער של איזה F-15 שקורע בבבום על קולי עז את השמים כאשר מחשבתי רועמת וזועקת :
שמע ישראל
לאן הגענו ?!
לאיזה רף של שנאה הגיעו אוייבנו. המועמדים להיות השכנים שלנו לעתיד לשלום...
העולם עיוור ?!
די מספיק ! לא עוד...
למי שטרם ראה. או אפילו טרם יודע... אני מבקש להפיץ את הוידאו הקצר וקורע הלב הזה.
אני פשוט בכיתי. אני לא מתבייש לומר. בכיתי כמו ילדה קטנה !
אי אפשר להסביר את הרוע הזה ! יש כאלו שמנסים... באתרים כמו CNN ודומיו בהם המחבלים הם גיבורי היום והשעה...
כולי תקווה שנעשה צדק איפה שהוא והרוצחים יקבלו עונש ראוי. אם כי איני מוצא כזה שיעלה על הדעת...
הנה הסרטון. ועד כמה שאני אוהב אתכם. הקהילה פה האתר. ואני אוהב להראות לכם דברים יפים ומעניינים. חשוב לי לחלוק איתכם את זה . עד כמה שזה מצער ומצמרר.ותראו את זה לכל מי שרק תוכלו... אנחנו שותפים לדברים היפים. אבל גם לקשים...
שימו לב . תמונות קשות לצפייה !
יש מעשים שהמילים מחווירות לעומתם.
ביום שישי האחרון. לאחר כניסת השבת. חדרו מחבלים בשומרון ליישוב איתמר וביצעו שם טבח חסר רחמים ונטול רגש כלשהו.
רצחו שני הורים. שני אנשים שכנראה "רואים בהם אויבים". אב ואם... זה "כמובן לגיטימי"...
לא שערוריה מיוחדת. חדשות שרואים כמעט כל יום ורצים להמשיך לצפות בשידורי האח הגדול...
אבל !
איך אפשר לדקור ילד בן 11 בלבו עד שימות ?! מסתבר שאפשר...
איך אפשר לדקור ילד בן 5 בליבו עד שימות ?! מסתבר שאפשר...
ואיך אפשר לשסף גרונה של ילדה בת 4 חודשים ?!
אפשר גם אפשר ! וזו אפילו סיבה למסיבה בעזה ! שם מחלקים ממתקים ברחובות לכבוד המאורע החגיגי !
בא לי להקיא !!!
אני לא אדם דתי. אני יהודי ליברלי ודי חילוני. אני נוסע בשבת . מדליק אש ואיני צם ביום כיפור...
ועם כל זאת אני רוצה לצעוק חזק לשמיים. הלוואי שגרוני היה כמו מבער של איזה F-15 שקורע בבבום על קולי עז את השמים כאשר מחשבתי רועמת וזועקת :
שמע ישראל
לאן הגענו ?!
לאיזה רף של שנאה הגיעו אוייבנו. המועמדים להיות השכנים שלנו לעתיד לשלום...
העולם עיוור ?!
די מספיק ! לא עוד...
למי שטרם ראה. או אפילו טרם יודע... אני מבקש להפיץ את הוידאו הקצר וקורע הלב הזה.
אני פשוט בכיתי. אני לא מתבייש לומר. בכיתי כמו ילדה קטנה !
אי אפשר להסביר את הרוע הזה ! יש כאלו שמנסים... באתרים כמו CNN ודומיו בהם המחבלים הם גיבורי היום והשעה...
כולי תקווה שנעשה צדק איפה שהוא והרוצחים יקבלו עונש ראוי. אם כי איני מוצא כזה שיעלה על הדעת...
הנה הסרטון. ועד כמה שאני אוהב אתכם. הקהילה פה האתר. ואני אוהב להראות לכם דברים יפים ומעניינים. חשוב לי לחלוק איתכם את זה . עד כמה שזה מצער ומצמרר.ותראו את זה לכל מי שרק תוכלו... אנחנו שותפים לדברים היפים. אבל גם לקשים...
שימו לב . תמונות קשות לצפייה !
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי