137 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים בגד עם כנף (wing-suit)
דיון

בגד עם כנף (wing-suit)

20 הודעות 4,649 צפיות לפני 15 שנים
#3 · לפני 15 שנים
Blackout כתב/ה:משום מה לא נראה לי...
ו...אהה גם אם נראה לך שזה מה שהצבא עושה, למה להעלות את זה פה בפורום פומבי?

למה להעלות את זה בפומבי?, כי זה בסך הכל השערה שלא מבוססת על שום ידע שלי, אם הייתי בחור מאיזו יחידה מיוחדת כזו או אחרת, והייתי רומז פה בפורום שזה מה שעושים, אז אני חושב שיש לגיטמציה לצנזר, אבל אם זה רק השערות, באו נהנה עד מחר.

בקשר להאם זה מהנה יותר מסקס, נו טוב תלויי בסקס, אבל בכללי אני לא חושב, למרות שלאדם שחולם לטוס, זה הדבר הכי קרוב שניתן לעשות.
#4 · לפני 15 שנים
זה הדבר הכי קרוב ללהפוך לציפור אנושית, ןצפוצץ באנדרנלין (אותו חומר ממנו האנשים בסרטון חיים)
איך שולטים בזה? מאוד פשוט, ממש כמו ציפור אמיתית:
ציפור אמיתי מזיזה את הזנב שלה ויוצרת "אלכסונים" בכיוונים שונים. ועלרוד - ממש דומה למטוס -
הזזת הזנב למעלה ולמטה. המקביל עם החליפה הזו זה הזזת הרגליים. כמובן שצריך להתרגל לזה.

שלא תטעו, קל להגיד "אני יעשה, אני רוצה", קודם כל תראו אם אתם מסוגלים לקפוץ בנג'י מ200 מטר.
אחרי זה תחשבו בכיוון - וגם אז, כדאי שתעשו ביטוח חיים, כי כנראה שתצטרכו אותו.
#5 · לפני 15 שנים
אגב, הBLACK DAGGERS הם יחידת ההדגמה של הARMY, חבורה של צנחנים, הם מבצעים שתי צניחות בהופעה.

הראשונה היא "קלאסית" פתיחה מוקדמת של המצנח, כמה מבנים עם חופות פתוחות ונחיתות דיוק.

השני היא "הדגמת יכולות" הם צונחים עם חליפות כנפיים, פתיחה מאוחרת של המצנח וחבירה "למבנה קרבי".

יש לציין שרובם עם 2000+ צניחות, ואף אחד מהם אינו לוחם (רובם טכנאי מצנחים ומדריכי צניחה). הצוות הנוכחי כולל גם שתי נשים (הצוות כולו מונה 8 צנחנים)
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.