110 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים apache air assault סימולטור חדש בסגנון Hawx
דיון

apache air assault סימולטור חדש בסגנון Hawx

18 הודעות 3,831 צפיות לפני 15 שנים
#4 · לפני 15 שנים
נראלי דווקא נחמד , מה רע באיירקייד מדי פעם?
בHAWX נהניתי נורא , אני אנסה גם את זה.
#5 · לפני 15 שנים
חיפשתי קצת באינטרנט,
נראה משחק ממש טוב !
דרישות מערכת נמוכות, זה ירוץ בכל מחשב כמעט.
ואפשר לעשות במולטיפלייר טיסה עם 2 אנשים באוטו מטוס.

נשמע שווה לנסות
#6 · לפני 15 שנים
אותו מטוס ?
נשמע מצויין
זו הסיבה היחידה שאני הולך לנסות את זה 🙂
#7 · לפני 15 שנים
זה של אקטיביז'ן. בטח יזכיר את cod בתפעול המסוק. מאוד מקווה שלא יהיה דומה למסוקים בבלאק אופס
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#8 · לפני 15 שנים
המשחק לא רע בכלל. יש שם אפשרות לעבור לראיית FLIR ולירות בתותח באופן ידני, מגניב ביותר! 🙂
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing"
#10 · לפני 15 שנים
YUVALG13 כתב/ה:אתה משחק בו ?
מה דעתך עליו ?

בנתיים עשיתי רק שתי משימות (שאחת זה ה- Tutorial) ועושה רושם די טוב.
אין ספק שיש נטייה לכיוון הארקיידי, אחרי שאתה יורה את הטילים שלך יש טיימר כזה (2 דקות בערך) עד שתתמלא התחמושת מחדש. אני דווקא אהבתי את זה, במיוחד לנוכח ריבוי המטרות שקיימות. הגרפיקה באמת מזכירה את HAWX, כלומר יפה ורצה בצורה חלקה.
יש אפשרות גם לעצב את המראה של המסוק, ע"י סקינים וסמלים שאפשר לשים איפה שרוצים (כמו ב-NFS).

אבל אין ספק שהחלק הכי כיף הוא להגיע למרחק של קילומטר מהיעד, לעבור למצב ריחוף אוטומטי, להחליף לראיית אינפרא אדום ולירות על האויבים הקטנים שמתרוצצים להם שם. מזכיר לי את המשימה הגאונית שהייתה ב-CoD 4. וגם מזכיר את כל החיסולים שרואים בטלוויזיה. תענוג 🙂
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing"
#12 · לפני 15 שנים
djmid כתב/ה:אורי אני שומע פה על עוד מאוכזב COD BLACK OPS? או שזה רק אני?

הגרפיקה בהחלט מצויינת של המשחק אבל למי יש כח לארקייד

לכו תלמדו פאלקון🙂

אתה עוין אתה, תצא בחוץ!
למה לזלזל בארקייד, זה מעביר את הזמן יופי יופי.

נ.ב. כרגע סיימתי עוד 2 משימות, מוי כיף!! מאתגר בדיוק במידה מספקת (לפחות ברמה "Realistic"😉. כל מי ששיחק ולא נהנה, לא ראוי להקרא טייס וירטואלי או טייס בכלל.
#13 · לפני 15 שנים
מישהו נתקע במשימה השלישית ניראה לי שיש שני מסוקים בצבעים כמו של חיל האוויר שצריך לעצור חוליית רכבים ואחר כך לשמור על הטייסים של המסוק שנפל אני כל הזמן נכשל שם יש טיפ לעבור את זה?
#14 · לפני 15 שנים
כן אסף,
MW וMW2 היו הרבה יותר טובים מBO
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#15 · לפני 15 שנים
shayk כתב/ה:מישהו נתקע במשימה השלישית ניראה לי שיש שני מסוקים בצבעים כמו של חיל האוויר שצריך לעצור חוליית רכבים ואחר כך לשמור על הטייסים של המסוק שנפל אני כל הזמן נכשל שם יש טיפ לעבור את זה?

יס, הבעיה שם זה עם החי"רניקים שתוקפים אותם. תמצא לך עמדה טובה שמשקיפה על אתר ההתרסקות ותשתמש ב-FLIR. צריך פשוט לירות על כל הממזרים שמתקרבים.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.