95 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיה חמורה בהתקנת REX!
דיון

בעיה חמורה בהתקנת REX!

19 הודעות 3,994 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום!

התקנתי את הREX שלי על המחשב החדש ויש לי כמה בעיות:

הגעתי לשלב שבו אני צריך לנווט אותו לקובץ הFSX.CFG, ולנווט אותו לתיקייה הראשית של הסימ', לגבות את הקבצים, ולעשות SAVE. אני בטעות לא גיבתי את הקבצים ועשיתי SAVE ישר רק אחרי שזה סיים לשמור שמתי לב שלא גיבתי את הקבצים! אז גיביתי עשיתי SAVE בפעם השניה וזה רשם לי הודעת ארור שבה רשום:
AN ERROR OCCURRED IN RAEL ENVIRONMENT XTREME
PLEASE REVIEW THE ERROR LOG FOLDER

מה לעשות? מחקתי והתקנתי שוב את הREX זה גם לא עזר! עשיתי ריסטארט למחשב גם לא עזר!

תודה מראש לעוזרים!
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
#3 · לפני 15 שנים
אוראל,
אנא תהיה סבלני, תן לאנשים לראות את השרשור, ואני בטוח שתקבל עזרה בנושא.
שבת שלום.
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.
#5 · לפני 15 שנים
כן, אבל זה נראה לי בגלל ששחכתי לגבות

עריכה: הבאתי תמונות שתבינו יותר לעומק:
רק בSAVE רשום לא הושלם:

זה מה שזה רושם לי שאני לוחץ SAVE:

יכול להיות בגלל שלחצתי כמה פעמים על SAVE ויש התנגשויות?

מחכה לראות תשובה במוצ"ש! תודה מראש ושבת שלום!
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
#6 · לפני 15 שנים
http://realenvironmentxtreme.com/forum/index.php?board=23.0
אל תשכח מספר הזמנה בחתימה.

דרך אגב, גיבוי הושלם וכן נשמר Initial_Backup. מה שלא נשמר היה דף ההגדרות כולו, הוא לא נותן לשמור אם לא הושלמו כל מה שמופיע לידו הושלם/לא הושלם. אבל תמיד אפשר לחזור ולהשלים. אצלך הכל הושלם ורק צריך לשמור. כנראה כשניסית לשמור קיבלת את השגיאה.
אין בעייה ללחוץ כמה פעמים Save כי הוא פשוט שומר את מה שמופיע ודורס את מה שנשמר קודם, אין מקום לשום התנגשות.
תבדוק ב-ErrorLog(ספריה בעץ הספריות של התקנת REX2) ואם אתה עדיין תקוע תפנה לפורום התמיכה שלהם, הם מעולים.
מולי
#8 · לפני 15 שנים
king כתב/ה:איזה גרסא אתה מנסה להתקין?אתה חחייב את אחת בשביל להתקין את 2
לא בהכרח. תלוי מתי קנית את ה-REX.
מולי
#9 · לפני 15 שנים
למה שלא תעשה מה שההודעה מבקשת ממך?
כנס לתיקיה שבה התקנת את REX (זו לא תיקיית הסימולטור), מצא שם תיקיה בשם ErrorLog, פתח את הקובץ האחרון שנוצר ותראה מה הבעיה.

אוראל, אין מה להלחץ, פשוט קרא מה שהתוכנות אומרות לך. אם אתה לא יודע לקרוא- תגיד לנו, או שתשיג מילון...

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#10 · לפני 15 שנים
תודה רבה לכולם!

כמה הבארות:
מולי תודה על הקישור אבל יש לי REX 1.0, ניסתי להירשם לפורום שלהם ולא הצלחתי.

בדקתי בתיקיה של הErrorLog והוא רושם לי:
ERROR TRAPING FOR REAL ENVIRONMENT XTREME

Class Location: ucConfig.cmdSave_GoClick
Error: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Windows\Documents and Settings\אוראל\Application Data\Microsoft\FSX\fsx.CFG'.

ניסיתי נגיד להיכנס ללשונית THEME CREATION והוא מחזיר אותי ללשונית CONFIGURATION MANAGER אין לי מושג מה לעשות, זה בגלל שזה לא שומר נכון?
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
#11 · לפני 15 שנים
הדבר הראשון שלא בסדר הוא תיקיית "אוראל".
אני כמעט בטוח שאם השם שלה יהיה באנגלית אז לא תהיה בעיה.
לא כל התוכנות מבינות עברית וזו אחת הסיבות העיקריות לתקלות כאלה.

אבל יש בעיה אחרת- אי אפשר לשנות את שם התיקיה הזאת בלי לגרום לבעיות גדולות עוד יותר.
בגלל שהיוזר הוא "אוראל"- אם נשנה את שם היוזר, התיקיה תשאר בעברית. אם נשנה את שם התיקיה- נשבור הרבה תוכנות.

אחשוב על פתרון, אבל לא נראה שיש משהו קל.

עריכה: אוקיי, הרבה יותר פשוט והרבה יותר נקודתי:

שים לב לתפריט בתמונה שנתת לנו. תחת fsx.cfg file location התוכנה מצאה את הנתיב שבו נמצא הקובץ הזה. הוא נמצא בתיקיית "אוראל" בין היתר. REX רוצה לקרוא את הקובץ הזה ולשמור גיבוי שלו במקום מסויים (אני חושב שבתיקיה שבה הותקנה REX).
כדי שהתוכנה לא תצטרך להתעסק עם העברית הזאת- תצטרך להעתיק (לא להעביר) את קובץ FSX.CFG למקום שבו אין עברית (ובשביל שיהיה קל, פשוט שים אותו בכונן C, לא בשום תיקיה).
עכשיו בREX לחץ על BROWSE מתחת לתיבת נתיב הקובץ ומצא את הקובץ ששמת בC.
כל השאר כרגיל.

אני מקווה שזה יעבוד. אם לא- התקלה נמצאת במקום אחר ומנוגדת לחלוטין להודעת השגיאה שמצאת בקובץ הלוג.
אני גם מקווה שהודעת השגיאה בלוג לא מתייחסת לנסיון לשמור את גיבוי ההגדרות בנתיב עם העברית. אם אני לא טועה- אין אפשרות להגדיר לREX איפה לשמור את ההגדרות.

למזלך REX מאפשרת את התהליך. תוכנות אחרות שיצטרכו לגשת לתיקיית "אוראל" שלך בלי להצליח להתמודד עם העברית- יהיה מסובך יותר לתקן.

מולי, זו פעם שניה שאני רואה שאתה כותב הודעה ואז היא נעלמת אחרי שאני עורך את ההודעה שלי.
אתה מוחק אותן או שעלינו על באג?

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים · 3 עריכות
#12 · לפני 15 שנים
Mike_69th כתב/ה:
מולי, זו פעם שניה שאני רואה שאתה כותב הודעה ואז היא נעלמת אחרי שאני עורך את ההודעה שלי.
אתה מוחק אותן או שעלינו על באג?
אני מוחק. כי אני מתחרט. יש לי דעה מוגדרת ומוחלטת על הדיון הזה ומקור הבעייה, ועל בזבוז הזמן של כולנו. ובסופו של דבר אני מחליט לשחק את המשחק ולא להישמע כמחלקת המוסר. לכן אחרי מחשבה או שניים, אני מסיר את ההודעה.
זו הסיבה 🙂 , מצטער, על חוסר ההחלטיות.

פשוט הבנתי אחרי ה-REX1.0, שזו בעייה חמורה בסגנון הבעייה החמורה שמתוארת כאן:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-16848.html
פשוט REX1.0 כבר מעל שנה לא נמכר, אלא שהבעייה היא שהמון הורדות עדיין ישנות ומתקופת REX1.0

חבל על הזמן שלנו. מי שבישל שיאכל את מה שבישל. איך אפשר לתת תמיכה לתוכנה פרוצה? נו באמת? יש למישהו מושג מה הולך שם ואיפה היא מחפשת מה?
ואם היא חוקית, אין שום בעייה להרשם לפורום התמיכה, להוסיף מספר הזמנה בחתימה ולקבל תמיכה מוסמכת וכפי שאמור לקבל מי שקונה תוכנה.
זה כל מה שיש לי לומר בדיון הזה. ולא יימחק.
הזמן שלנו, והרצון לסייע הוא לא מובן מאליו.
מולי
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים
#14 · לפני 15 שנים
Muli כתב/ה:חבל על הזמן שלנו. מי שבישל שיאכל את מה שבישל. איך אפשר לתת תמיכה לתוכנה פרוצה? נו באמת? יש למישהו מושג מה הולך שם ואיפה היא מחפשת מה?
זה כל מה שיש לי לומר בדיון הזה. ולא יימחק.
הזמן שלנו, והרצון לסייע הוא לא מובן מאליו.
לא הבנתי, אתה אומר שהורדתי?
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
#15 · לפני 15 שנים
1אוראל1 כתב/ה:מייק תודה רבה! בעיה אחרת אני לא יודע איפה נמצא קובץ הFSX.CFG פשוט לא קיימת לי התיקייה Documents and Settings ואו Application Data אפילו הרצתי חיפוש וזה לא עזר.

*יש לי WIN7

תוודא שב-Folder Options מוגדר לך להציג קבצים נסתרים:

ספריית \AppData היא ספריה נסתרת אחרי שתגדיר להציג תיקיות נסתרות היא תופיע תחת הספריה עם שם המשתמש שלך:
C:\Users\Muli\AppData
השם שלך במקום Muli כמובן
משם תמשיך לספריה:
C:\Users\Muli\AppData\Roaming\Microsoft\FSX
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.