138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה רכשתי Rise of Flight
דיון

רכשתי Rise of Flight

8 הודעות 1,927 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום,

רכשתי את ROF דרך איביי ב100 שקל כולל משלוחה, מומלץ מאד לחפש שם מציאות בתחום פשוט גדול, אני עדיין בקמפיין אימון אבל אני אעלה תמונות שלי מגיחה שכזו, אם יש עוד אנשים בעלי המשחק אשמח לטוס עמם

RF
RifleFighter
רמי וייברמן

#2 · לפני 15 שנים
מייק 🙂
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#4 · לפני 15 שנים
גם אני אשמח להפיל את שניכם ב100 קמ"ש!
רק מחכה למחשב החדש 😉

רמי, בינתיים אני ממליץ לך לנסות כל מטוס ולבחור את זה שאתה מרגיש הכי נוח לשלוט עליו. בדוק גם לפי נתונים של מהירויות וקצב טיפוס. אפילו קנה מטוס אם הוא נראה לך עדיף בשביל הגישה העדיפה עליך לדוגפייט (המטוסים האלה מתחלקים לקבוצות יחסית קיצוניות- כאלה עם קצב פניה מטורף ושליטה מעולה במהירויות קרובות להזדקרות, ומולם כאלה שאוהבים אנרגיה) ורצוי כזה שנותן לך הכי הרבה שדה ראיה (לעזאזל עם הכנף העליונה!).

ואל תשכח לדרוך את המקלעים 🙂

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#5 · לפני 15 שנים
ואיי אני תמיד שוכח לדרוך את המקלעים, איפה יש נתונים ופרטים ותקציר על כל מטוס?? כי בספר שקיבלתי יש רק בכלליות וזה שהוא לא כזה טוב במהירות נמוכה, בעקרון הספאד לא כזה חביב שלי אבל אני רוצה לסיים ת'קמפיין אני זוכר שבדמו אהבתי את האלבטרוס.

ד"א קיבלתי בגרסת קופסא מפה של כל החזית והמשחק!!! איזה מגניב גודל אמיתי אני מנווט איתה 😄
RifleFighter
רמי וייברמן

#8 · לפני 15 שנים
ואיי ניסיתי לעשות את הקמפיין הבריטי ומתחילים עם הניופורט.. המנוע הרוטורי שלו פשוט הורג אותי קשה מאד לטוס בכלליות ולתמרן שלא לדבר על להגיע למצב ירי.. אני מתגעגע למלחמה הבאה
RifleFighter
רמי וייברמן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.