109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית קניית יוק של ch
דיון

קניית יוק של ch

11 הודעות 2,142 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שאלה אולי קצת מיותרת אבל בכל זאת...
אני רוצה לרכוש אחד כזה,yoke של ch, מתוך כוונה שאיפה לשדרג את עצמי בהדרגה בכל מה שקשור לציוד.

באתרים של ארה"ב המחיר בשקלים יוצא בין 400 ל 500 ש"ח.
ו CH נותנת שנתיים אחריות .
בארץ זה משהו כמו 870 ש"ח (שנראה לי מחיר מוגזם) עם שנה אחריות בבאג.

השאלה האם יש אופציה זולה יותר במשלוח מחו"ל כולל האפשרות לקבל אחריות למוצר למשך שנתיים ?? או בכלל אחריות כלשהי כשמדובר במשלוח מחו"ל ?

בנוסף אם אני אוכל ליצור קשר עם תושב של ארה"ב לגבי משלוח אליו והוא ישלח לי במשלוח רגיל דרך הדואר - שמניסיון עבר זה מגיע תוך שבוע לערך - האם זה ייצא הרבה יותר זול ממשלוח מהיר עם שליח כמו fedex או כל החברות האלו?
[u]
נעים מאוד
כאן אילן.
#2 · לפני 15 שנים
אין אופציה זולה יותר במשלוח מחו"ל כולל האפשרות לקבל אחריות למוצר למשך שנתיים
יש אופציה זולה הרבה יותר במשלוח מחו"ל. אין אחריות, לא יום אחד(לפחות לא בארץ).

תנסה לדבר עם שרון בן הרוש, sharonbh(הטייס אמבראייר 170 בארה"ב), הוא פעם הציע את שירותו לחברי הפורום.
זה יצא בטוח זול יותר משירות בלדרות, כי אתה חוסך את הבלדרות.
מולי
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים
#4 · לפני 15 שנים
sharonbh כתב/ה:...ועדיין מציע...אם כי הייתי ממליץ לך ללכת על היוק של סאיטק
מצטרף להמלצה 😄
מולי
#5 · לפני 15 שנים
אוקיי אבל ממה שאני מבין דרך שרון זה בלי אחריות שזה סיכון 🙂.

אני חשבתי אולי אני אמצא אפשרות שמישהו תושב ארהב ירכוש עבורי את המוצר ואם יהיו בעיות אני אשלח לו את זה חזרה והוא יקבל שירות של אחריות.
הוא יכול לעשות את זה אפילו תמורת עמלה כלשהי.נניח 20 דולר עבור טיפול במשלוח ובמידה ויש צורך באחריות.
נעים מאוד
כאן אילן.
#6 · לפני 15 שנים
🙂 אוקיי תודה על ההצעה שרון ..אני אשקול את זה לעומת קנייה בארץ שזה יותר יקר אבל לפחות יש אחריות.

דרך אגב אם אפשר לשאול...אתה באמת טייס של חברת תעופה בארצות הברית ?
כל הכבוד.. 🙂
נעים מאוד
כאן אילן.
#7 · לפני 15 שנים
sharonbh כתב/ה:...ועדיין מציע...אם כי הייתי ממליץ לך ללכת על היוק של סאיטק

חוץ מזה מקריאה של הביקורות באמזון ,יש הרבה דיווחים על בעיות של אמינות עם היוק של סאיטק.
לעומת זה של CH שנראה קצת יותר מגושם אבל הרוב מרוצים ממנו .

אבל מצד שני אם טייס אמיתי ממליץ...אז שווה לבדוק את זה שוב.
נעים מאוד
כאן אילן.
#8 · לפני 15 שנים
ואת כל זה לא יכולת לומר בהודעה אחת במקום 3? 🙂

אני באופן אישי אוהב יותר את ההרגשה שנותן היוק של סאיטק על פני זה של CH (אם כי המצערות שלי הן של CH).

תברר עוד קצת ברשת תגובות של גולשים ותנסה לשאול פה חברים שמשתמשים בשניהם. תנסה גם את הפורום של ואטיל.
#9 · לפני 15 שנים
צודק טעות שלי.
חוץ מזה מכל התגובות תמיד ראיתי שיש לכאן ויש לכאן. אין תשובה חד משמעית.
כל טוב.
נעים מאוד
כאן אילן.
#10 · לפני 15 שנים
highchi_kupita כתב/ה:צודק טעות שלי.
חוץ מזה מכל התגובות תמיד ראיתי שיש לכאן ויש לכאן. אין תשובה חד משמעית.
כל טוב.
תברר מה זאב בוקי מואטיל חושב. הוא כמעט היחיד שיש לו את שני היוקים.
הדעות מפה ומשם הם הדעות של בעלי אחד היוקים(ומן הסתם ימליצו על שלהם וישמיצו את האחר). דעה של מי שיש לו את שני היוקים היא אובייקטיבית יותר(הערה, לבוקי יש את שניהם, את ה-CH הוא העביר לנכד והוא מטיס עם הסייטק), תשאל אותו, בפרטי בפורום ואטיל.
אני לא משתמש ביוק, אלא ב- Fighterstick של CH, יש לי את X-52 של סייטק ואני לא סובל אותו והוא לא באותה קטגוריה בכלל. אבל מצערות ופדלים אני משתמש בסייטק(את הפדלים של CH שלי העברתי לארון לאיחסון), כך שאני לא פרו סייטק משוחד, גם ל-CH יש מקום כבוד אצלי. ואגב כמעט כל מה שכתוב במשפט האחרון הגיע מחו"ל בלי שום בעייה, ולא הייתי מוטרד כי הכל מאמזון ויש לי נסיון של 100/100 איתם, על פני מעל 10 שנות יחסי ספק-לקוח.
תחפש את הדעות האובייקטיביות ותחליט. אגב לממש אחריות בחו"ל אתה יכול לדעתי גם במשלוח בדואר באופן אישי, גם בלי איש קשר בארה"ב. נניח מול אמזון שאיתם להערכתי לעולם לא יהיו לך בעיות בשירות ובטיפול.
מולי
#11 · לפני 15 שנים
נדמה לי שאתה מתכוון לדיון הזה
http://www.ilanj.com/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=31713&p=319209&sid=ef21f658e72d6b2af579f32c032c6bf6#p319209

גם בוקי מחווה דעה שם.

בכל מקרה הדעות הן לכאן או לכאן.
אבל לפעמים טוב לחרוש לפני קנייה גם אם זה משעמם ומתסכל.
בכל מקרה בבדיקה נוספת מצאתי שבעצם אצל פנדה אני מקבל גם יוק סאיטק וגם מצערות שאותן אני יכול לשדרג בעתיד לעוד מצערות במחיר נמוך במידה ואני אלמד הפעלה של מטוס דו מנועי.
וכל זה במחיר של 725 ש"ח 🙂 שזה די קרוב למחיר בחו"ל ופה יש לי אחריות לשנה.
שווה בהחלט.
היה לי כל הזמן ספק ועדיין יש לי לגבי האיכות של סאיטק שתמיד התרשמתי שהיא פחותה ביחס ל CH אבל אחרי קריאה של ביקורות מתוך אתרים ולא רק של מגיבים באמזון אני אנסה את סאיטק.
בסופו של דבר סאיטק נראה יותר טוב .
http://www.flightsim.com/main/review/saitekyk.htm

http://www.bruceair.com/product_reviews/saitek_yoke.htm

חוץ מזה שאם שרון ממליץ אז אני חושב שצריך לקחת את זה בחשבון .

סאיטק עם סאטריאני ברקע.
נעים מאוד
כאן אילן.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.