king כתב/ה:תודה רבה על העזרה התקנתי את התוכה כולל רישיונות סוףסוף 😄 אני לא רואה כלום עולה אם הסימולטור רק שאני לוחץ בזמן טיסה על ALT מופיע לי בצד ימין ADDON ושם התוכנה..חוץ מידית מדפים היא עושה עוד דברים טובים? 🙂
תקרא את התיעוד. היא אכן שוכנת בתת-התפריט FSUIPC... שנמצא בתפריט Add-on. זה תוסף שהוא מאפשר שליטה בסימולטור או לאפשר לסימולטור שליטה והעברת מידע אל מיחוצה לו, הוא לא מציג את עצמו אם לא משתמשים בו..., תתחיל בלימוד כיול ג'ויסטיק, אח"כ תלמד את הפרקים שנמצאים בחלק השני של המדריך שנמצאים תחת הכותרות:

אח"כ אפשר גם לקרוא על השליטה במז"א, עננים,ראות ושונות(Miscellaneous).
אפשר לשלוט דרכו בהרבה דברים אפילו באורך זמן הסוללה שבהרבה מטוסים נגמרת במהלך ההכנות לטיסה(באופן לחלוטין לא מציאותי), ויש עוד הרבה אפשרויות.
אני ממליץ מאד לקרוא את המדריך שמגיע עם התוסף. מגיעים כמה, אבל חשוב לקרוא את User Guide ואם סיימת ואתה שולט בתוסף וביכולות שלו אז עוברים למדריך for Advanced Users.
מבחינתך מספיק שתלמד בשלב ראשון לכייל את הסטיק (או כל ציר) מתוך סימולטור בזמן הפעולה שלו. זה ייתן לך כבר נוחות בהפעלת הסטיק שלך ופיתרון לידית מדפים העתידית.
כל השאר כדאי ללמוד בהמשך, אני ממליץ מאד ללמוד ולא לשכוח מהתוסף אחרי שלמדת לכייל.
יש לו עוצמה בלתי רגילה בתכנות ביצוע פעולות לכפתורים או מקשים במקלדת, גם לפי מטוס מסויים. אבל הפירוט לזה מופיע במדריך למתקדמים, כולל כתיבת מקרו.
כל הכבוד. לדעתי עשית נכון בקניית התוסף(מקווה שאני לא תמים בעניין קניית), אם תלמד אותו כמו שצריך, תבין עד כמה היו מוגבלים חייך בסימולטור לפני כן. ולמה אי אפשר בלעדיו אם אתה בונה לעצמך קוקפיט או חלק מקוקפיט.
הרבה אנשים לא מודעים שקיים כזה תוסף, כי הוא לא מפעיל זיקוקי דינור בסימולטור, או נראה כמו מטוס או סינרי. רק כשאתה כבר משתמש מתקדם בסימולטור אתה מבין עד כמה הוא חשוב!
סתם דוגמא: סיימתי לפני יומיים מעבר ל-Winsows 7, התקנתי FSX ו-FS9 כולל כל ה-SPs ועוד לפני שעשיתי שם משהו עשיתי 2 דברים: גיבוי ההתקנות המקוריות של שני הסימולטורים והתקנה של FSUIPC בשניהם. זה הכי חשוב לי אחרי ההתקנות. מבחינתי לא סיימתי התקנה אם לא מותקן FSUIPC (והסימולטורים הנקיים אחרי התקנה מגובים).
בהצלחה.
מולי
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים · 4 עריכות