109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים פלייט סימולטור קורס/טייסת מסוקים
דיון

קורס/טייסת מסוקים

9 הודעות 1,879 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום,

רציתי לשאול האם ייפתח מתישהו קורס מסוקים או אם ידוע לכם על טייסות מסוקים פעילות?

תודה.
#3 · לפני 15 שנים
יש לדעתי משהו במסגרת טייסת התובלה של ח"א ואטיל. לא בטוח לגמרי. תבדוק מולם, הם לא מלמדים -הם בונים כבר על ידע קיים, כולל CVFR ונדב"ר חוץ מכמובן השליטה במסוק.

תבדוק מול שלמה ניצחון או אדם וויזר בפורום ואטיל.
מולי
#4 · לפני 15 שנים
ori183, אהלן

לגבי השאלה שלך- חיל האוויר הוירטואלי של ואטיל עובד כרגע על פתיחת קורס מסוקים, אבל לא ברור כרגע מתי הוא יהיה מוכן להרשמה ולפתיחה. אני מציע שתתאם את העניין עם עמית דורון מפקד טייסת תובלה (שגם כוללת את מסוקים).
אם יש לך שאלות מעבר לזה, על החיל, על הפעולות וכו', אתה מוזמן לדבר איתי ואני אשתדל לענות ככל שאוכל.

גיא
גיא טבת
#5 · לפני 15 שנים
GTevet-22 כתב/ה:ori183, אהלן

לגבי השאלה שלך- חיל האוויר הוירטואלי של ואטיל עובד כרגע על פתיחת קורס מסוקים, אבל לא ברור כרגע מתי הוא יהיה מוכן להרשמה ולפתיחה. אני מציע שתתאם את העניין עם עמית דורון מפקד טייסת תובלה (שגם כוללת את מסוקים).
אם יש לך שאלות מעבר לזה, על החיל, על הפעולות וכו', אתה מוזמן לדבר איתי ואני אשתדל לענות ככל שאוכל.

גיא

איפה אני יכול למצוא אותו ולדבר איתו?
#6 · לפני 15 שנים
תצטרף לפורום ואטיל, ושם תוכל לשלוח להם הודעה פרטית ולבקש פרטים. בפורום גם הודיעו שלומי ניצחון ואדם וויזר על גיבוש אנשים כבר עם ידע לטייסת מסוקים. עניין הקורס חדש לי. מזלינו שתמיד לומדים משהו חדש.

http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewforum.php?f=13

בחיפוש קצר שם תמצא את שלומי, אדם ועמית לצורך משלוח הודעה פרטית או שבכלל תתעניין בפורום עצמו בפוסט רגיל.
מולי
#7 · לפני 15 שנים
Muli, רק תיקון קטן, אדם ושלומי לא קשורים לחיל האוויר הוירטואלי. כמו כן, האדם הנכון לדבר איתו הוא כמו שאמרתי עמית דורון.
הקורס כרגע במצב התארגנות. לא ידוע מה יהיה המבנה שלו, ועל כמה זמן הוא יתפרס, ככה שאני עוד לא יכול לתת פרטים.

מרגע זה אני לא יכול לחשוף עוד דברים לגבי זה, כך שאם תרצה לשאול שאלות תוכל לשלוח לי הודעות פרטיות, או לדבר עם עמית דורון בואטיל, גם כן בה"פ.
גיא טבת
#8 · לפני 15 שנים
GTevet-22 כתב/ה:Muli, רק תיקון קטן, אדם ושלומי לא קשורים לחיל האוויר הוירטואלי. כמו כן, האדם הנכון לדבר איתו הוא כמו שאמרתי עמית דורון.
הקורס כרגע במצב התארגנות. לא ידוע מה יהיה המבנה שלו, ועל כמה זמן הוא יתפרס, ככה שאני עוד לא יכול לתת פרטים.

מרגע זה אני לא יכול לחשוף עוד דברים לגבי זה, כך שאם תרצה לשאול שאלות תוכל לשלוח לי הודעות פרטיות, או לדבר עם עמית דורון בואטיל, גם כן בה"פ.
מה שאתה אומר(או לא אומר🤐 )

http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=29183&hilit=%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D
כתבתי רק מה שזכרתי שראיתי בפורום ואטיל, לא מכיר או מתעניין מעבר.
מולי
#9 · לפני 15 שנים
טוב,קצת ביהור עניינים.
בעקבות מספר שינויים בחיל ואי זמינות של אנשי טייסות מסוימות נערך שינוי כללי שיצר טייסת קרב וטייסת תובלה שתכלול בתוכה את טייסת מסוקים בהמשך.אדם ושלומי כבר לא חלק מהחיל והטייסת שהייתה תחת חסותם כבר לא פועלת יותר.
טייסת המסוקים עדיין לא פתוחה ובשבועות האחרונים התחלנו לתכנן ולבנות אותה.
אורי,בקרוב ייפתח קורס בסיסי כלל חיילי והודעה בדבר פתיחתו תתפרסם בפורום,טייסת המסוקים כרגע לא פתוחה ובהמשך תיפתח.
עמית דורון
vIAF-VATIL

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.