·
לפני 15 שנים
בתקופת עבודתי כמדריך טיסה, יצא לי לא מעט לטוס עם החניכים טיסות "חוצה מדינה" כחלק מהדרישות להוצאת רשיון מסחרי. טיסות אלו כללו 3 שעות יום ו 3 שעות לילה. לרוב, הנתיב היה טיסה מדייטונה ביץ' לקיי ווסט במשך היום וחזרה בלילה.
בחלק מאותן טיסות, ניסינו לתאם עם עוד חניכים ומדריכים ולטוס ביחד את כל הנתיב. עם ההגעה לקיי ווסט היינו יוצאים כולנו לארוחה משותפת בעיר ואז חוזרים ביחד לדייטונה ביץ'.
לרוב, היינו ממריאים מדייטונה ומטפסים לגובה 7500 ומעלה על מנת לקבל מיזוג אויר טבעי (בכל זאת פלורידה מדינה חמה במיוחד בקיץ) ולקראת העיר פומפנו ביץ' היינו מנמיכים עם הבקרה לגובה 500 רגל וטסים מפומפנו דרך פורט לודרדייל ועד למיאמי בגובה זה על קו החוף. לאחר מיאמי היינו מטפסים שוב לגובה עד לקיי ווסט. בחזור היינו עושים שוב את אותו דבר.
אתמול עשינו אני וחבר טוב שגם היה מדריך את אותה טיסה - הפעם בסימולטור.
ככה זה נראה - מציאות מול סימולטור:

וככה נראה 500 רגל...
בחלק מאותן טיסות, ניסינו לתאם עם עוד חניכים ומדריכים ולטוס ביחד את כל הנתיב. עם ההגעה לקיי ווסט היינו יוצאים כולנו לארוחה משותפת בעיר ואז חוזרים ביחד לדייטונה ביץ'.
לרוב, היינו ממריאים מדייטונה ומטפסים לגובה 7500 ומעלה על מנת לקבל מיזוג אויר טבעי (בכל זאת פלורידה מדינה חמה במיוחד בקיץ) ולקראת העיר פומפנו ביץ' היינו מנמיכים עם הבקרה לגובה 500 רגל וטסים מפומפנו דרך פורט לודרדייל ועד למיאמי בגובה זה על קו החוף. לאחר מיאמי היינו מטפסים שוב לגובה עד לקיי ווסט. בחזור היינו עושים שוב את אותו דבר.
אתמול עשינו אני וחבר טוב שגם היה מדריך את אותה טיסה - הפעם בסימולטור.
ככה זה נראה - מציאות מול סימולטור:

וככה נראה 500 רגל...
[/align]