75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור מישהו הצליח להתקין REX OVERDRIVE?
דיון

מישהו הצליח להתקין REX OVERDRIVE?

4 הודעות 1,998 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
חברים מישהו הצליח להתקין את העדכון החינמי לREX?

הורדתי אותו
התקנתי אותו
ההתקנה מתחילה בתקינות ורצה כמו שצריך

בערך באיזור ה 80 אחוז הוא מעיף הודעה שיש בעיה בחבילת ההתקנה והיא חייבת להסגר

אני מריץ את זה על WIN 7 64BIT

הורדתי את הקובץ פעמיים מהאתר שלהם אך עדיין אותה תקלה

יש למישהו ראיון?
#2 · לפני 15 שנים
אתה מדבר על גרסה 2?

גם לי היו בעיות בהתקנה - הוא נתן לי הודעות שגיאה לקראת הסוף שאי אפשר להסיר כמה קבצים.
נדמה לי שכשהרצתי גם את הקובץ הפעלה של גרסה 1 וגם את קובץ ההתקנה של גרסה 2 כאדמיניסטרטור זה עבד.
#4 · לפני 15 שנים
עכשיו אחרי שעברתי ל-Win 7, החלטתי שזה הזמן להתקין את ה Overdrive כי במחשב במצבו הקודם היה בזבוז להתקין.
התקנתי כאדמיניסטראטור ובכ"ז ניתקלתי גם אני לקראת הסוף בשגיאה שאני מניח שזאת השגיאה המדוברת:

הפיתרון לבעייה הזאת, למי שעדיין לא פתר אותה הוא פשוט להעביר/להעתיק את קובץ ההרצה של ה-Overdrive לספריה שבה מותקן ה-REX 2.0, ולהריץ אותו(להתקין) משם. החלק האחרון של ההתקנה מבצע גם patching לקובץ ההרצה של REX והוא חייב להיות איתו באותה ספריה. ואולי אפילו יותר חשוב-לוודא שבוחרים את ספריית ההתקנה של ה REX2.0 כספריה שאליה יותקן ה-Overdrive(בוחרים בספריה הזאת במהלך ההתקנה של ה-Overdrive).
חוץ מזה כמובן שחייבים לוודא שה-REX2.0 מעודכן ל-SP3 לפני התקנת Overdrive(יש בפורום התמיכה של REX את ה-SPs לפי הגרסא שממנה מעדכנים, בגרסאות מוקדמות צריך גם להתקין קודם SP1+2 על ה-REX2.0).
http://realenvironmentxtreme.com/forum/index.php?board=25.0
כנ"ל בהתקנת SPs, חל אותו כלל-חייבים להריץ את העידכון מהספרייה שאליה הותקן REX2.0.
זה עובד. בדוק!

התוצאה הסופית היא עדכון ה-REX2.0 לגרסא 2.5.2010.0820.

קונפיגורציה:
Win 7 Home Premium 64bit
FSX Delux SP2, נקי וריק אחרי התקנה כולל רק FSUIPC 4.60. מותקן לא במיקום הדיפולטי.
REX 2.0 +SP3 (2.0.2010.0611 מותקן לא במיקום הדיפולטי.

בתקווה שההקפצונת לא הייתה הקפצת סרק.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.