155 חברים מחוברים
3 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 3 I r y
בית פורומים פלייט סימולטור לינקיה עם כל הצביעות שלי להורדה (מעודכן ל 28.09.10)
דיון

לינקיה עם כל הצביעות שלי להורדה (מעודכן ל 28.09.10)

39 הודעות 14,395 צפיות לפני 15 שנים
#2 · לפני 15 שנים
תן רמז של מה.
שלוש מתמטיקה... שואף גבוה, כי אין לאן לרדת.
#6 · לפני 15 שנים
צריך להשלים את האוסף ולעשות את הCGX... 🙂
בכל מקרה, הם מתאימים גם לFS9?
#7 · לפני 15 שנים
אני רוצה לספר ולהזכיר כאן בהזדמנות זאת, שפעם היה מנהג להעלות את כל הצביעות והסינרים עבור הקהילה הישראלית לאתר AVSIM ו-Flightsim כדי שיהייה זמין לכל, בחיפוש שם
לאחרונה החלו כל מיני יוזמות מקומיות מבורכות של תוספות ועדכונים מקומיים אבל שהן נשמרות באחסון זמני בסגנון Rapidshare ו-Megaupload ודומיהם ומפורסמים בפורומים השונים ורק שם.
אני מציע לחזור לנוהג הישן למען אלו שבעתיד יחפשו צביעות וישראליות וכד' בFlightSim או ב-Avsim.

אני למשל חיפשתי בנירות צביעות ישראליות לבל 206 הדיפולטי של FSX(אח"כ לדודוסים, אבל זה סיפור אחר) ולא מצאתי כלום ב-Avsim ו-Flightsim. אני יודע שמסתובבות כאלו צביעות אבל אין לי מושג איפה. אם הכל היה מרוכז כמו תמיד באבסים ופלייטסים, לא היה צריך לחפש יותר מזה.
מולי
#8 · לפני 15 שנים
נראה פיצוץ...!!!!!!!
אני לא הבנתי לאן אתם עושים את זה...
זה איזה משחק...?
#10 · לפני 15 שנים
חברים יקרים מחוסר זמן לא יצא לי לעבוד אבל אני מבטיח בקרוב לפנק בצביעה חדשה
#12 · לפני 15 שנים
שי אתה גדול אחי!! עזרתה מאוד..
[align=center] טייס בטייסת 110 אבירי הצפון.[/align]
yinon cohen
#13 · לפני 15 שנים
צביעות מדהימות!!
כל הכבוד!.
אשמח אם תוכל לצבוע את ה פייפר סופר קאב3 לצביעת ביה''ס לטיסה חצרים.
תודה
#15 · לפני 15 שנים
danieltur כתב/ה:אשמח אם תוכל לצבוע את ה פייפר סופר קאב3 לצביעת ביה''ס לטיסה חצרים.
רק הערה קטנה, עשית קצת סלט, פייפר קאב 3[J-3] ופייפר סופר קאב[PA-18] הם שני דברים שונים, אין פייפר סופר קאב 3 כמו שאין PA-18/J-3. הפייפר ששירת בביסל"ט לפני הסנונית היה סופר קאב[PA-18], הדיפולטי ב-FSX הוא קאב 3[J-3]. (ישנם סופר-קאב בתשלום).

למעשה בח"א שרתו 5 דגמים של הפייפר ממשפחת הקאב: פייפר קאב [PA-11], פייפר סופר-קאב [PA-18], פייפר ספיישל [L-18], פייפר פייסר [PA-20] ופייפר טרי-פייסר [PA-22].

אבל בביס"ט שרת כאמור רק הסופר קאב[PA-18].
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.