87 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור Grumman Goose
דיון

Grumman Goose

24 הודעות 3,141 צפיות לפני 15 שנים
#2 · לפני 15 שנים
1אוראל1 כתב/ה:יש לך את כל התיקיות, לא יודע מה הבעיה.

אני חושב שאני יודע מה הבעיה:רימאו אותי,או שהביאו לי דיסק פגום בחנות.למה:היום הלכתי לבן דוד שלי שגם לו יש FSX,וראיתי שלא רק חסר לי הGrumman Goose,חסר לי גם מולי רגיל,ומולי שיכול לנחות בשלג.חסרים לי ססנה וביצ'קראפת עם פאנל מיוחד,וחסרים לי 5 משימות לפחות. 😈 😤 🤦
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS
#5 · לפני 15 שנים
תומטוס99 כתב/ה:[quote="1אוראל1"]יש לך את כל התיקיות, לא יודע מה הבעיה.

אני חושב שאני יודע מה הבעיה:רימאו אותי,או שהביאו לי דיסק פגום בחנות.למה:היום הלכתי לבן דוד שלי שגם לו יש FSX,וראיתי שלא רק חסר לי הGrumman Goose,חסר לי גם מולי רגיל,ומולי שיכול לנחות בשלג.חסרים לי ססנה וביצ'קראפת עם פאנל מיוחד,וחסרים לי 5 משימות לפחות. 😈 😤 🤦[/quote]אדון תומר, לפני שאתה מאשים אותי בהעלמות מה-FSX שלך, אולי כדאי שתעשה בדיקה בגוגל, אולי פספסת משהו
http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Flight_Simulator_X

זה מה שחסר לך? מה שהקפתי באדום, לא?
גם המיול בכל הגרסאות וגם הגוז לא קיימים בגרסת הסטנדרד אלא רק כמטוסי AI. דרך אגב גם גרסאות הביץ' ביירון 58 והססנה 172 עם Glass Cockpit מדגם G1000 אין לך בגרסא שלך.קנית או שמכרו לך(או שלא שמת לב) את גרסת הסטנדרד שיש בה פחות מטוסים ופחות משימות, זה הכל!
אבוד לך, אבל זה לא הפסד גדול מדי, המטוסים האלה(לפחות המיול והגוז), גרסאות ה-G1000-קצת יותר חבל..
מולי
#6 · לפני 15 שנים
Muli כתב/ה:[quote="תומטוס99"][quote="1אוראל1"]יש לך את כל התיקיות, לא יודע מה הבעיה.

אני חושב שאני יודע מה הבעיה:רימאו אותי,או שהביאו לי דיסק פגום בחנות.למה:היום הלכתי לבן דוד שלי שגם לו יש FSX,וראיתי שלא רק חסר לי הGrumman Goose,חסר לי גם מולי רגיל,ומולי שיכול לנחות בשלג.חסרים לי ססנה וביצ'קראפת עם פאנל מיוחד,וחסרים לי 5 משימות לפחות. 😈 😤 🤦[/quote]אדון תומר, לפני שאתה מאשים אותי בהעלמות מה-FSX שלך, אולי כדאי שתעשה בדיקה בגוגל, אולי פספסת משהו
http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Flight_Simulator_X

זה מה שחסר לך? מה שהקפתי באדום, לא?
גם המיול בכל הגרסאות וגם הגוז לא קיימים בגרסת הסטנדרד אלא רק כמטוסי AI. דרך אגב גם גרסאות הביץ' ביירון 58 והססנה 172 עם Glass Cockpit מדגם G1000 אין לך בגרסא שלך.קנית או שמכרו לך(או שלא שמת לב) את גרסת הסטנדרד שיש בה פחות מטוסים ופחות משימות, זה הכל!
אבוד לך, אבל זה לא הפסד גדול מדי, המטוסים האלה(לפחות המיול והגוז), גרסאות ה-G1000-קצת יותר חבל..[/quote]

למה אתה חושב שאני האשמתי אותך.אני לא האשמתי אותך בכלום. 🤔

חוץ מזה לא אני קניתי את הסימולטור קיבלתי במתנה! 🙂

עכשיו אם אני בכל זאת מאוד רוצה את המטוסים והמשימות,אני צריך לקנות את הדלוקס נכון? 🙁
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS
#7 · לפני 15 שנים
ברור לי שלא האשמת אותי בכלום, זה פשוט נשמע מצחיק "חסר לי גם מולי רגיל,ומולי שיכול לנחות בשלג".
אם אתה רוצה את המטוסים והמשימות, אין לך ברירה אלא לקנות את הדלוקס, כן.
אבל אם כל כך חשוב לך מטוסים נוספים ומשימות נוספות, אולי בכלל מתאים לך להתקים Acceleration על הדלוקס, יהיו לך עוד 3 מטוסים כולל F-18 ועוד בערך 20 משימות.
מולי
#8 · לפני 15 שנים
כבר יש לי את הAcceleration.עם תסתכל בחתימה שלי תראה שיש לי FSX+Acceleration. 😄 ואתה צודק זה באמת מצחיק. 😛
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS
#9 · לפני 15 שנים
OK, אז את 6 המטוסים שחסרים לך(גוז, מיול בשתי הגרסאות, ססנה172,ביירון58 והמוני בגרסאות G1000) ואת הכמה משימות שחסרות לא תוכל להשלים אלא אם תקנה דלוקס, תסיר את ה-Acceleration ואח"כ את הסטנדרד ואז תתקין מחדש כשהדלוקס ראשון ועליו Acceleration, אין צורך ב-SPs.
אני באופן אישי לא הייתי טורח או מבזבז את הכסף.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.