132 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים Minecraft - A new sandbox.
דיון

Minecraft - A new sandbox.

69 הודעות 10,462 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
נראה אחלה משחק..ביומיים האחרונים חפרתי על הסרטונים של X..פשוט מת לשחק כבר..
תגידו,אם אני קונה את גרסת האלפא עכשיו אז כשתצא גרסת הביטא אני אוכל להוריד אותה חינם או שאצטרך לקנות גם אותה?
תודה,
אביחי.
#2 · לפני 15 שנים
[quote="AvihaiX"]נראה אחלה משחק..ביומיים האחרונים חפרתי על הסרטונים של X..פשוט מת לשחק כבר..
תגידו,אם אני קונה את גרסת האלפא עכשיו אז כשתצא גרסת הביטא אני אוכל להוריד אותה חינם או שאצטרך לקנות גם אותה?
תודה,
אביחי.[/quote]

אם אתה קונה עכשיו אתה זכאי לכל העדכונים שיצאו מעכשיו והלאה (כלומר הביטא שעוד מעט אמורה להתחיל וכמובן המשחק הסופי וכל חבילות ההרחבה שייצאו).
כמובן שאם יצא בעתיד Minecraft 2 תאלץ לשלוף שוב את הארנק 🙂

והנה הציטוט מהאתר:

[align=left]
Here's what you get:

You never have to pay again!
You get all future versions of the game, including all expansions and addons.
You help fund the development of Minecraft
Custom skins in multiplayer
Once you've bought the game, it's yours. No DRM.
Survival mode!
Planned expansions:

Zombie Siege
Build your defenses during the day, fend off the incoming masses during night.
Capture the Flag
Defend your base and flag against the enemy team while trying to steal their flag.
Various custom level mods
Want to import a doom map? How about playing in a random dungeon?
And more![/align]
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing"
#4 · לפני 15 שנים
תודה רבה COOLER.
יש לי עוד שאלה 🙂
זה בטוח בכלל לקנות שם?מישהו בפורום קנה והכל עבר חלק?אני צריך לשכנע את ההורים כמה שיותר מהר לפני שזה יעלה יותר :/..
תודה,
אביחי.
#5 · לפני 15 שנים
כרגע אל תקנה היות וPAYPAL חסמו את החשבון של היוצר מסיבה זו או אחרת (המון אנשים קנו וכנראה הם חשבו שזו הונאה או משהו) ולכן אני לא בטוח שזה אפשרי לקבל את המוצר אם שילמת.
RifleFighter
רמי וייברמן

#8 · לפני 15 שנים
שוחרר עידכון גרסא רציני!
The Seecret Friday part ended up being extremely tiny this time around, but that’s because I made sure to add this:

+ Added server-side inventory
+ Made the server save player locations when they leave the server
+ Made chests work in SMP
+ Made signs work in SMP
+ Made furnaces work in SMP
+ Added monsters=false to server.properties. You can turn it on for experimental monsters, but you can’t hurt them directly yet. (Fire works, though!)

But this is NOT SECURE YET! I decided to just focus on making it functional first so I actually got it out.

I’ll work on inventory security and server-side health management next week. Server-side health means you’ll be able to fight monsters and perhaps even other players. 😄

תרגום חופשי לפי מה שהבנתי:
יש אינבנטורי שישמר לכם בסרבר
המיקום שלך ישמר כשתסגור. משמע אם סגרתי את המשחק וחזרתי לשרת אחרי יומיים - אני אחזור באותו מקום!
תיבות, שלטים, וכבשנים עובדים במולטי כמו שצריך
יש מצב ניסויי של מפלצות - עדיין אי אפשר להרוג אותן[אפשר לשרוף\לדחוף ללבה] והן לא הורגות אותך
אבל זה זמני לגמרי.
יהונתן
#9 · לפני 15 שנים
אואה מגניב 🙂
אני אשמח אם תוכל לענות לי על השאלה למעלה,
אביחי.
#10 · לפני 15 שנים
AvihaiX, אפשר גם עכשיו
העניין שהקפיאו את החשבון של נוטץ'[יוצר המשחק] בפייפאל... אז אני לא יודע מה יסגר עם זה
אבל אני מאמין שאתה יכול לקנות ממנו
יהונתן
#12 · לפני 15 שנים
מה שמטריד אותי זה שעכשיו ש-VALVE ירדו מהעניין, הסיכוי לשדרוג ויזואלי הולך וקטן 🙁
זה לא שאני זונת גרפיקה, אבל אין ספק שטיפה מגע של גרפיקה מתקדמת יכולה לעשות פלאים למשחק ולהנגיש אותו להמונים.
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing"
#13 · לפני 15 שנים
Cooler4004,
לדעתי זה טוב כמו שזה מבחינת הגרפיקה,
תחשוב שהעולם יוצר את עצמו בגדלים ענקיים וזה לוקח הרבה זמן לטעון אזור רחוק שאתה למשל מסתכל אליו, אז תחשוב איך זה יהיה כשהכל ישקול פי 4, כמה משאבי מחשב זה יקח, וזה לא יעבוד על מחשבים חלשים כמו שלי . 😳
#14 · לפני 15 שנים
כן, אבל עולם בגודל פי 8 מגודל שטח כדור הארץ זה קצת overkill. אף אחד לא צריך שטח כזה עצום ואף אחד לא יצליח לראות את כל השטח בימי חייו. אפשר לקחת שטח של 400 קמ"ר ולעשות אותו קצת יותר יפה.

ואני לא מדבר על לשים גרפיקה של דום 3, בסך הכל לשפר את הרזולוציה של הטקסטורות וליצור מודלים עגולים יותר לכלי עבודה. המשחק הזה פשוט זועק לשדרוג.
#15 · לפני 15 שנים
הגודל של פי 8 משטח כדור הארץ לא באמת קיים כל עוד אתה לא מגיע לשם,
אם תגיע למפה בגודל כזה יקח לך הרבה מאד זמן לטעון אותה .

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.