63 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים מתנת יום הולדת לבן דוד
דיון

מתנת יום הולדת לבן דוד

9 הודעות 2,129 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
היי אני צריך את עזרתכם 🙂
עוד כמה זמן לבן דוד שלי יש יום-הולדת 15.וסבתא שלנו נתנה לי משימה-לעזור לה למצוא מתנה שהוא יאהב בסך 1000+-.ולי אין הרבה רעיונות בראש.אז חשבתי אולי למישהו יש הצעות 😄
תודה רבה לעוזרים,
אביחי.
#3 · לפני 15 שנים
טייס ליום אחד בססנה 172 🙂
עשו לי את זה השנה ונהנתי תעשו גם.
#4 · לפני 15 שנים
אני הייתי ממליץ על טיסה בשמי הארץ, ועם העודף לדחוס אותי במטוס 🙂
עכשיו רציני - אם כבר אנחנו בעניני תעופה, תקנה לו איזה דגם של מטוס אזרחי, למזכרת מהטיסה, ועם ה15 שקל האחרונים תקנו 15 נרות לעוגה, את ה16 ששמים באמצע אני כבר יביא לכם בטיסה 😛
אגב, אתה שהגבת מלפני - טייס ליום אחד זה כזה דבר לפי מה שאמרו לי 3 חברים שעשו את זה:
הקפה בהרצליה, קבלת "תעודת טייס ליום אחד", ומונית לבית בחינם..
אני מעדיף לעלות עם מונאייר, להסביר לטייס שאני מבין בתחום, וממש להטיס את המטוס..
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#5 · לפני 15 שנים
תודה רבה לכולם בינתיים 🙂
טייס ליום אחד כבר אני והוא עשינו בהרצליה לפני כמה שנים,כך שזה לא רלוונטי,הוא לא מתעניין בתעופה כך שזה לא הכי עוזר לי :/ אבל נתתם לי רעיונות למתנה בשבילי 😄
:שוב,תודה רבה למי שענה,מקווה שתוכלו לעזור לי,
אביחי.
נ.ב:מה לכם קנו בגיל 15? אולי זה יהיה משו שהוא יאהב 🙂
#6 · לפני 15 שנים
lior_678, אני ממש הטסתי את המטוס + הוא נתן לי אישור לצלול למטה ולעשות כל מיני שטויות (אחרי שיכנוע קל בתנאי שהוא יהיה ערני)
AvihaiX, אם הוא לא מתעניין בתעופה למה פתחתה אשכול בפורום שרובו קשור לתעופה?
בכל מקרה תגיד מה כן מעניין אותו ונוכל להביא הצעות למתנה המושלמת.
ובגיל 15 לא קנו לי כלום אבל אולי אוכל לעזור.
#7 · לפני 15 שנים
ליאור לא יודע איפה חברים שלך עשו את זה אבל לפי מה שאני עשיתי ב FNA זה יציאה לאזורים+הדרכה קצרה על המטוס והחלק הכי טוב הוא שהטייס נותן לך להטיס את המטוס בלי תעודה ובלי מונית 😛
אבל בהחלט מספק את החוויה.

ואביחי אם בן דוד שלך אוהב את עולם התעופה אין ספק שזו תיהיה מתנה שהוא לא ישכח הרבה זמן 😄
אופיר בן-אור
#8 · לפני 15 שנים
לי אישית קנו בגיל 15 ווא-ווא, וליום הולדת 16 אוברדרייב. אבל אם בן-דוד שלך הוא לא גיטריסט זה לא יתרום לו הרבה. 😛

אם יש לבן-דוד שלך איזה תחביב או תחום עניין, הייתי הולך לפי התחביב, ונעזר בבן-דוד כדי לקנות מתנה איכותית.
#9 · לפני 15 שנים
אחד התחביבים שלו זה מוזיקה אלקטרונית אבל אני לא יודע מה אפשר לקנות לו עם הנושא הזה..רמקולים?אין רמקולים ב1000 שקל..נכון?
פתחתי את זה פה כי זה המקום לפתוח דברים כאלה (OT) 🙂
תודה לכולם בינתיים,
אביחי.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.