111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור גויסטיקים
דיון

גויסטיקים

7 הודעות 1,962 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום לכולם : )

אני רוצה לקנות בימים הקרובים גויסטיק חדש, אבל אני רוצה לקנות יוק טיסה, ומצערת לא מובנת שתיהיה בנפרד .
בדקתי באתר "באג" וראיתי שם שגויסטיק עולה 869 שקל , אבל במצערת שהיא בנפרד עולה בסביבות ה-1000 שקל ככה שעם אני רוצה את שתיהם זה ייקר מאוד 🤔
אז אני רוצה לדעת עם מישהו יכול להמליץ לי על איזה אתר שמוכר את זה אבל שהמחיר לא יעבור את ה-1100 😉
בתודה רבה : )
בכבוד רב,
גיא פינגר
#3 · לפני 15 שנים
כן אבל אני רוצה גויסטיק לפלייט סימולטור 9 , לא כזה שיהיה גויסטיק לא "קרבי" עם אתה מבין : )
בכבוד רב,
גיא פינגר
#5 · לפני 15 שנים
יש לך את היוק של סייטק(לפי הביקורות הוא מצויין)
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1445&products_id=26545
מכיוון שעל היוק בכוונה אין ידיות מצערת(בד"כ הן פצפוניות), היוק מגיע עם מצערת סייטק 3 ידיות נפרדת כחלק מהחבילה.
כשקונים מערכת יוק של סייטק, זה מה שמקבלים:

לדעתי האישית מאד מומלץ(גילוי נאות-אני לא מטיס עם יוק).
כשתחליט שאתה רוצה להוסיף 3 ידיות נוספות(לטובת דו/ארבע מנועי), אפשר לקנות ב-250 שקל מצערת נוספת ולהצמיד אותה לצד הקיימת(בכל מקרה זה יוצא הרבה יותר זול מצירוף יוק+מצערת CHשכמו שכתבת עולים סדר גודל של 800+1,000 ש"ח).
מולי
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים · 3 עריכות
#6 · לפני 15 שנים
קודם כל תודה על העזרה : )

ומולי- נכנסתי לקישור שנתת לי היוק והמצערת מגיעים ביחד , והמחיר שמופיע באתר (725 ש"ח)
זה גם לגויסטיק וגם למצערת ?
בכבוד רב,
גיא פינגר
#7 · לפני 15 שנים
dvir21895 כתב/ה:קודם כל תודה על העזרה : )

ומולי- נכנסתי לקישור שנתת לי היוק והמצערת מגיעים ביחד , והמחיר שמופיע באתר (725 ש"ח)
זה גם לגויסטיק וגם למצערת ?

כן.
כמו שכתבתי ליוק של סייטק אין ידיות מצערות על היוק, המצערת שלו באה כיחידה נפרדת. כשאתה קונה יוק אתה מקבל יוק+יחידת מצערות(קוודרנט) כחלק מהחבילה.
זה עמוד המוצר באתר סייטק:
http://www.saitek.com/uk/prod/yoke.html
אתה יכול לקרוא בעצמך שהמוצר כולל יחידת מצערת נפרדת. אתה מקבל קופסא עם יוק+מצערת. לא מוכרים את היוק בנפרד, לכן המחיר הוא ל"קופסא".
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.