132 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור צביעה של העפרוני ל TEXAN T-6A של IRIS
דיון נעול

צביעה של העפרוני ל TEXAN T-6A של IRIS

48 הודעות 8,663 צפיות לפני 15 שנים
#6 · לפני 15 שנים
Mike_69th כתב/ה:כמה כיף פשוט לכתוב "עפרוני" במנוע החיפוש בפורום... 😉
חחח, גם אתה מכיר את הטריק? טריק ענק 😄
מולי
#8 · לפני 15 שנים
אני שייך לפורום 🙂
לא לחינם יש כפתורים של הוספת הורדות או תמונות וכו' בגלריות ובעמודי ההורדות. זה כדי שאתם תוכלו למלא את הטופס שם ואז הקובץ בכלל יהיה על השרת כאן במקום על שרת זמני כלשהו.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#9 · לפני 15 שנים
יש צביעה לFSX, היא פשוט "מסווגת" ע"י חיה"א הוירטואלי, לי יש אותה, ולמרות שפרשתי מחיה"א אני לא אפרסם כי הבטחתי כבר מראש שאני לא יפרסם.
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#10 · לפני 15 שנים
הרי יש את הצביעה לFSX של תומר, לא מספיק? זה חוסך את הצורך בלומר "יש אבל אסור לפרסם".
האמירה הזאת פשוט חסרת תועלת! אם אני מפרסם שיצרתי צביעה חדשה לראם אבל מסרב למסור אותה למישהו חוץ ממני, עצמי ולי- הרי אפקטיבית הצביעה הזאת לא קיימת, מה יעזור לדבר עליה?

בכל אופן, טוב עשית- אמנם החבר'ה בVIAF קצת לקחו סיכון מבחינת דליפות אבל אני מקווה שכל המחזיקים בצביעה שלהם יגלו הגינות כזאת.

#11 · לפני 15 שנים
lior_678 כתב/ה:יש צביעה לFSX, היא פשוט "מסווגת" ע"י חיה"א הוירטואלי, לי יש אותה, ולמרות שפרשתי מחיה"א אני לא אפרסם כי הבטחתי כבר מראש שאני לא יפרסם.
👏
מולי
#13 · לפני 15 שנים
תומר, את הצביעה שעשית היא לFS9, אנחנו מדברים כאן על צביעה לFSX, וחוץ מזה - הצביעה היא הגיעה אליי בהתקנה אוטומטית, שחיה"א הוירטואלי של ואטיל הוסיף לשם כמה קבצים שעושים את המטוס יותר ריאליסטי , לכן אין לי אפשרות לשלוח לכם כאן את הצביעה.
בוא לא נוציא פה עוד מידע על האמצעים שחיה"א התקין שם ונעזר בצביעה לFS9 שיצרת.
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#15 · לפני 15 שנים
השורה התחתונה היא כזאת- עשו צביעה? רוצים לשמור אותה לעצמם? זה נהדר, יש לשמור עליה מכל משמר ואין צורך לפרסם את זה אם כך- בשביל מי שלא איתם הצביעה לא קיימת וזה רק נזק כללי לזרוק לכל עבר ש"יש אבל לא לפרסום". יש לנו כבר תקדים או שניים בדיוק באותו נושא, רק בסימולטור אחר.

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.