100 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור fraps
דיון

fraps

16 הודעות 2,894 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
הורדתי את התוכנה fraps אבל ברגע שאני מתחיל לצלם אז יש לי מספר מוגבל של שניות לצלם מישהו יודע למה?

תודה לעוזרים 🙂
#7 · לפני 15 שנים
לא אני יודע איך לצלם אבל איך אני מחבר את הסרט בתוכנה???
#9 · לפני 15 שנים
אני יודע נכנסתי לתוכנה גררתי את הרטונים לתוכה ועכשיו מה לעשות כדי לחבר אותו???
#11 · לפני 15 שנים
asaf123098 כתב/ה:אני יודע נכנסתי לתוכנה גררתי את הרטונים לתוכה ועכשיו מה לעשות כדי לחבר אותו???

1אוראל1 כתב/ה:את זה אתה כבר צריך לדעת לבד 😉. אני לא יכול להסביר לך את כל המהלך, תחפש ביוטיוב סרטונים על התוכנה אני בטוח שיש שם מדריל אחד על התוכנה.
מה יש כאן להסביר כל כך הרבה? השאלה הייתה איך לחבר את הסרטונים ולא איך לערוך סרט.
אחרי שגררת את הסרטונים ל-Timeline והם מסודרים בסדר הנכון שם, אתה עושה File>Publish Movie או Control-P ובחלון שנפתח(לאן לייצר את הסרט) אתה מגדיר This Computer, לוחץ Next נותן שם ובוחר ספריה(בד"כ תופיע Video כדיפולט), לוחץ Next והגעת לחלון ההגדרות של איכות ופורמט הסרטון כאן אתה יכול להגדיר את הפורמט והאיכות ויש מספר אפשרויות. ובסוף לוחצים Publish ויצירת הסרטון מתחילה עם פס התקדמות התהליך בחלון חדש. בסוף נפתח חלון סיום עם אופציית ניגון הסרטון השלם.
זה הכל.
(אולי יש שיטה אחרת עם Clip>Combine, אבל ככה אני בד"כ עושה).
מולי
#13 · לפני 15 שנים
[quote="Muli"]
אחרי שגררת את הסרטונים ל-Timeline והם מסודרים בסדר הנכון שם, אתה עושה File>Publish Movie או Control-P ובחלון שנפתח(לאן לייצר את הסרט) אתה מגדיר This Computer, לוחץ Next נותן שם ובוחר ספריה(בד"כ תופיע Video כדיפולט), לוחץ Next והגעת לחלון ההגדרות של איכות ופורמט הסרטון כאן אתה יכול להגדיר את הפורמט והאיכות ויש מספר אפשרויות. ובסוף לוחצים Publish ויצירת הסרטון מתחילה עם פס התקדמות התהליך בחלון חדש. בסוף נפתח חלון סיום עם אופציית ניגון הסרטון השלם.
זה הכל.
(אולי יש שיטה אחרת עם Clip>Combine, אבל ככה אני בד"כ עושה). ["quote"\]
תודה 🙂
#14 · לפני 15 שנים
1אוראל1 כתב/ה:לי אין כוח להסביר את זה, לך יש.
מאד לא מכובד. בפרט כשזה בא ממישהו שנהנה כאן מהסברים מפורטים בכמות מסחרית פלוס. לתפיסתי הפורום משמש לעזרה הדדית(כלומר לקבל עזרה ובאותה מידה לתת עזרה). מאד מאכזב 🙁
לכתוב 4 שורות הסבר היה לי מאד קל. מעט מאד כוח נדרש, רק טיפה רצון.
כל מהות הפורום הזה מושתת על רצון טוב וחברות, בלי זה-אפשר לסגור את הפורום ולשים במקומו דף עם הפנייה לגוגל, יוטיוב,AVSIM ו-Flightsim וכמובן RTFM ולסגור עניין. חבל על הכסף עבור שירותי האיכסון.

כתבתי את דעתי, לטובת השבחת הפורום ושיפור הידע של החברים בו שמבטיח(בתקווה) נתינה חזרה מתוך ידע גדול יותר, וזה לא סותר את השאיפה הבסיסית להעדפת מתן חכה מאשר את הדגים עצמם, פה ושם מתן הדגים עצמם עושה שירות לא פחות טוב ביחוד מבחינת האווירה בפורום. לא בא לחנך אף אחד. It's a free country.
מולי
#15 · לפני 15 שנים
1אוראל1,
מאוד מאזכב, לא ציפיתי לתשובה כזאת 😈
קח את דברי MULI לצומת לבך.
אחרת חבל שברגע שאתה תרצה עזרה התשובה תיהיה "אין לי כוח" 😈
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.