70 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור פלייט סימולטור 9
דיון

פלייט סימולטור 9

10 הודעות 1,670 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום.

יש לי פלייט סימולטור X, אבל לאחרונה אני רוצה לקנות את הפלייט סימולטור 9 ,אבל לפני שאני יקנה אני רוצה לדעת עם שווה לעבור מה-X ל-9 עם יש הבדל ביניהם, מה יותר טוב, ושווה וכול זה.
בתודה לעוזרים : )
בכבוד רב,
גיא פינגר
#2 · לפני 15 שנים
למה לעבור? 😛

אני משלב ביניהם,9 לטיסות בכבדים ולטווח ארוך(בגלל כל התוספים שמתאימים וגם בגלל שהביצועים של 9 יותר טובים,אז עם מטוס כבד זה תורם)
ובקלים X.
עמית דורון
vIAF-VATIL
#3 · לפני 15 שנים
חחחח אני לא מתכוון גם לעזוב את X אני מתכוון להתקין בנוסף את הפלייט סימולטור 9.
פשוט רציתי לדעת עם שווה לקנות , עם בכלל יש הבדלים , וכמו שאמרת התוספים יותר טובים. .
אז אני קונה את הפלייט סימולטור 9 : )
בכבוד רב,
גיא פינגר
#4 · לפני 15 שנים
א)התוספים ממש כבר לא יותר טובים.
ב) תוכנה יותר קלה מה שאומר שבמרווח ביצועים שנשאר לך אתה יכול להריץ דברים יותר כבדים בנוסף. לכן חלק טסים עוד על מטוסים כבדים כגון ה747 של PMDG בFS9 אך גם זה לאט לאט נעלם.
#5 · לפני 15 שנים
לא ממליץ לעבור לFS9 בכלל, אין שום טעם.

הוא לא מתקרב אפילו לרמה של X מכל הבחינות.
#6 · לפני 15 שנים
אני גם ככה נשאר בX אני מתקין בנוסף את ה9 ככה שננסה את ה9 , למרות שיהיה לי על המחשב גם את הפלייט סימולטור X וגם את הפלייט סימוטלור 9...
בכבוד רב,
גיא פינגר
#7 · לפני 15 שנים
dvir21895 כתב/ה:אני גם ככה נשאר בX אני מתקין בנוסף את ה9 ככה שננסה את ה9 , למרות שיהיה לי על המחשב גם את הפלייט סימולטור X וגם את הפלייט סימוטלור 9...
אז מה ההתלבטות? ברור שאתה לא מפסיד כלום, רק מרוויח גמישות בהפעלת תוספים כבדים יותר או כאלה שעדיין לא פותחו/הומרו ל-FSX, ונותרו עוד כמה כאלה, הן מטוסים מורכבים ורציניים והן סינרים שיש עדיין רק ל-FS9.
מולי
#8 · לפני 15 שנים
הההתלבטות עם להשקיע את הסכום כסף הזה.. : ) או שאין כ"כ הבדל אבל עכשיו לפי התגוובת הבנתי שיש הבדל אז אני ייקנה..
בכבוד רב,
גיא פינגר
#10 · לפני 15 שנים
זה תלוי גם במחשב שלך .
סה"כ FS9 עולה היום בין 120 ל150 שקל .
ודיי קשה למצוא אותו למרות שאפשר להשיג בבאג ובחנות משחקי מחשב שבסינמה סיטי.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.