שלום לכולם !
אני מרשה לעצמי להקפיץ את הדיון בגלל ש...
עשיתי מדריך קצר(באנגלית אמנם אבל אנגלית ידידותית...) והעליתי לאתר HOSTING חינמי.
אם מישהו יודע על אתרי HOSTING טובים יותר הוא רשאי להעלות גם כדי שהקובץ "יחייה" און ליין כמה שיותר זמן...
הקישור להורדה:
http://www.filefactory.com/file/b2gdf55/n/LC2MC.pdf
שימו לב שצריך יותר מהמעגל הזה בשביל להפוך סטיק "רגיל" לסטיק מופעל כח.
ואני מתכוון לרגשי לחץ מסוג STRAIN GAUGE או LOAD CELLS , החיבור הפיסי שלהם לסטיק וכל החיווט החשמלי.(נשמע מאיים אבל זה ממש ממש לא...)
המדריך דיי ברור אך למי שיש שאלות מוזמן לשאול. לא בפרטי אלא פה כדי שזה ישמש גם אחרים.
שימו לב :
בשביל לבצע את ההמרה צריכים ידע בסיסי לפחות בהלחמות,מדידות מתח וכו'
מי שזה ממש מפחיד אותו,או ש"פוחד" להחזיק מלחם (יש כאלה וזה בסדר גמור) שלא יצפה לסדנת תמיכה נפשית טיפולית
😂
הוא מוזמן להתחיל בדברים פשוטים יותר.
ולפני ששואלים , רגע לפני... לנסות לחפש קצת, לחשוב קצת בהיגיון...
וכשלא מוצאים פתרון וגם כשכן אפשר לשאול. אבל שיהיה לכם מושג כללי על מה אתם מדברים כדי לשמור על מקצועיות ואתיקה בסיסית.
והכי חשוב !!!
אחריות אישית - כל אחד שעושה משהו לפי המדריכים חייב להבין ולדעת שהוא עושה זאת על אחריותו האישית והבלעדית ולא יוכל לבוא בטענות כלשהן לאף אחד.
(כבר נשאלתי ע"י מישהו האם אפשר לחבר 220V מהשקע בקיר ללדים עבור FREETRACK כדי לחסוך בסוללות... נשמע משעשע אבל זה ממש ממש לא !)
אמשיך לעדכן פוסט זה לטובת הקהילה בפריפלייט ובכלל... אוסיף מדריכים נוספים ליצירת לוחות אלקטרוניים ועוד. זה יקח זמן אבל זה יהיה...
מצטער על ה"חפירה" אבל תאמינו לי שניסיתי לתמצת...
אוהב את כולכם !
ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי