זה לא דיון תמונות, אז זה רק היה להדגמה, ערכתי את ההודעה, אני יחזור על העריכה כאן:
דרך אגב אם מייד בתחילת הטיסה הוא ניתק אותך, בפעם הבאה:
א. תקזז את הדאון לאף למטה קצת, יודע מה זה קיזוז? ואיך עושים את זה?
ב. מייד בריצה דחוף טיפה סטיק ושמור את הדאון באותו גובה עם המטוס(תהייה לך נטייה להתרומם מעליו) , ומייד כשהמטוס מתחיל לטפס-טפס אחריו בעדינות כשאתה בהדרגה מתיישב עם המצפן מתחת לגלגלים שלו או באיזור שלהם. המטוס מנתק בתלילות אבל אח"כ ממתן את הטיפוס אז אם תטפס בעדינות אחריו, הוא ייתיישב לבד לפניך גם אם לא תרדוף בפראות אחרי.
בהצלחה
רק תזכור שהגרירה זה בסה"כ עדיין לא הטיסה עצמה, אבל תתאמן לפחות להגיע לגובה כמה אלפי רגל, אפילו 2,000. משם זה כבר רק ליטוש.
לסיום סשן הדאייה הזה, שיחקתי עכשיו עוד כמה דקות עם הגרירה, והמסקנה היא שאין בעייה לטפס כמה שרוצים, זה כבר לא הגיוני, אני כאן ב-20,000 מטפסים ב-60 קשר וממשיכים למעלה, לא מבין אך המיול הגורר לא נחנק:

ככה שמי שלא יודע איך לתפוס טרמיקות יכול פשוט לטפס לעד ולגלוש בסבבה מרחקים.
בהצלחה לכל מי שרוצה לטעום מהדבר הנהדר הזה.
יש גובה, אז בא לי התיאבון, אני טס למגידו...
זהו הגעתי למגידו, מייד נוחת, אולי מתישהו אפרסם את תמונות הטיסה הנחמדה מהרצליה למגידו בדאון, טיסה לגמרי לא מתוכננת, שהחלה בהדגמת גרירה והזמנת מטוס גורר, לא ערוך כמובן ומאולתר בלי אפילו REX.

עם הרוח 27, אוטוטו פונה לבסיס.

בסיס 27

פיינל חפיף, שבירת גלישה.
כל חיילינו שבו בשלום. טיסה מגניבה. תנסו גם-שווה.

איך אומרים במחוזותינו? בחניה
🙂
לילה טוב.
ותודה לאוראל שגרם לי לחזור ולעשות משהו אדיר שפעם הייתי עושה המון, והפסקתי לצערי מכורח, בריאותי.
עם האימון תבוא השלמות.
מולי
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים · 11 עריכות