137 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור ביטול הצגת משטח שדה תעופה שחור/יתיעצות קטנה
דיון

ביטול הצגת משטח שדה תעופה שחור/יתיעצות קטנה

10 הודעות 1,772 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
1. כאשר התקנתי את התוספת של fsx (אקסולישן) כול משטח השדה תעופה שלי נהיה שחור כדי ל"שדרג" את הסימולטור אבל בעצם הוא מאיט לי אותו איך אני בדיוק מבטל את זה ומחזיר את זה למצב הרגיל בלי להסיר את התווסף?

2. מה יותר כדאי שכל האוביקטים (טרמינל והמבנה עצמו וכל המבנים הקטנים שיש בשדה תעופה) יופיעו או שלא היה שום אוביקט של השדה תעופה ויופיעו מיסביב לשדה תעופה בתים וביניים סתם בשביל היופי? מצפה לתושובות!

בתודה אוראל.
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
#2 · לפני 15 שנים
לשאלה השניה: למה לא שניהם ? זה כמו להגיד:"מה עדיף מטוס עם כנף ימין או כנף שמאל?".
#3 · לפני 15 שנים
כי זה מאט לו את המחשב אני חושב.

היית צריך לבדוק קודם הגדרות מומלצות לזה.

Allways Trust Your Instruments
#4 · לפני 15 שנים
כשאיזור בסינרי או אובייקטים הופכים שחורים זו בד"כ בעיית מחשב חלש שלא מצליח או שאין לו מקום לטעון את הטקסטורות תוך כדי הסימולציה, לרוב במחשבים עם עוצמה מספקת, האיזורים השחורים מתמלאים בטקסטורה תוך זמן קצר.
נראה שהמחשב שלך קצת חלש. אם תקטין את מספר האובייקטים בשדה התעופה ע"י הפחתת scenery complexity אל מתחת ל-normal תקבל ביצועים גבוהים יותר או שיכול להיות שייפתרו בעיות שקשורות לעוצמת המחשב. אבל כמובן שתראה פחות אובייקטים בסינרי(בשדה התעופה) כי רוב הסינרים, כולל הדיפולטיים מוגדרים כך שהאובייקטים בהם יוצגו עם complexity מינימאלי של normal.
שחק עם ההגדרות עד שתגיע לכאלה שייתנו את השילוב של גרפיקה וביצועים שמתאימה לך ביותר. אם אתה לא מגיע לשילוב כזה, תעביר את הגדרות הגרפיקה ל-minimal ותבדוק אם ה-acceleration בכלל מתפקד. אם לא-אין ברירה פשוט תסיר אותו כי המחשב חלש מדי.
מולי
#5 · לפני 15 שנים
לא לא לא דבר ראשון המחשב שלי רץ עם הגדרות טובות על אוביקטים בשדה תעופה, ואו אוביקטים מסביב לשדה תעופה, אחד משניהם, המחשב שלי לא יכול להריץ את שניהם ביחד!. דבר שני האקסולישן הוסיף לי שמשטח השדה תעופה היה שחור, לא שחור פחם שלא רואים את הקוים הצהובים שעל משטח השדה תעופה זה הוסיף לי את זה בשביל היופי, רואים את המשטח פשוט הוא כזה שחור במקום אפור. אז אפשר לבטל את זה במקום למחוק?
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים · 2 עריכות
#6 · לפני 15 שנים
תתקין מחדש את הסינרי תראה אם יעבוד לך

Allways Trust Your Instruments
#8 · לפני 15 שנים
לא מכיר תופעה כזאת, התקנתי בעבר acceleration ולא הייתה לי בעייה כזאת של שינוי הטקסטורות. אולי התקנת עוד איזשהו תוסף?
דרך אגב אם תתקין REX 2 הוא ישנה לך את טקסטורות המסלולים לצבע ריאליסטי יותר. אז אולי פשוט תתקין REX 🙂

אתה מקבל את התשובה "על עיוור", כי לא הבנתי עד הסוף, ויש סימני פיסוק בעברית, בבקשה תשתמש:
1אוראל1 כתב/ה:לא לא לא דבר ראשון המחשב שלי רץ עם הגדרות טובות על אוביקטים בשדה תעופה ואו אוביקטים מסביב לשדה תעופה אחד משנה המחשב שלי לא יכול להריץ את שניהם! דבר שני האקסלישן הוסיף לי שמשטח השדה תעופה היה שחור לא שחור פחם שלא רואים את הקוים הצהובים של המשטח רואים את המשטח פשוט הוא כזה שחור במקום אפור אז אפשר לבטל את זה במקום למחוק?
מולי
#10 · לפני 15 שנים
אני לא יודע על מה אתה מדבר אני עשיתי את זה וזה עבד לי נפלא אולי תמחק את ההתקנה מהמחשב ותתקין מחדש
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.