122 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים מונדיאל 2010
דיון

מונדיאל 2010

57 הודעות 7,891 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
נו לאור כול הדיונים האחרונים על המשט ועל כך שאוטוטו כולנו נושמד ע"י מתקפה משולבת מכול העולם חח לפחות יהיה לנו עוד מונדיאל אחד לראות , מכיוון שרומניה לא במונדיאל ומכיוון שישראל מחרימה את המונדיאל לאחר החזרת השגריר הדרום אפריקאי 😂 קשה לי להחליט את מי לעודד.. טורקיה גם לא במונדיאל אבל יש סיכוי שהם יגיעו יותר מאוחר עם משט חחח .

בקיצור את מי לעודד? ספרד? ברזיל? גרמניה? או אולי דרום קוריאה עם האוהדים הנפלאים שלהם..

אז את מי אתם מעודדים במונדיאל שיתחיל השבוע??
#5 · לפני 15 שנים
claud כתב/ה:נו לאור כול הדיונים האחרונים על המשט ועל כך שאוטוטו כולנו נושמד ע"י מתקפה משולבת מכול העולם חח לפחות יהיה לנו עוד מונדיאל אחד לראות , מכיוון שרומניה לא במונדיאל ומכיוון שישראל מחרימה את המונדיאל לאחר החזרת השגריר הדרום אפריקאי 😂 קשה לי להחליט את מי לעודד.. טורקיה גם לא במונדיאל אבל יש סיכוי שהם יגיעו יותר מאוחר עם משט חחח .

בקיצור את מי לעודד? ספרד? ברזיל? גרמניה? או אולי דרום קוריאה עם האוהדים הנפלאים שלהם..

אז את מי אתם מעודדים במונדיאל שיתחיל השבוע??

BHAHAHAHAHAHA ישראל מחרימה את המונדיאל!!! חזק!!! 😂 😂 😂

אני לא מבין גדול בכדורגל אבל אני אנסה לענות ככה מהשרוול:
את ספרד אני לא אוהב (הבנתי שטורס לא ישחק?)
לארגנטינה יש מאמן טיפש (שחקן גאון בעבר אבל מאמן טיפש)
ברזיל לא משהו
לכן לדעתי זו תהיה שוב איטליה או שאולי גרמניה תפתיע, במונדיאל האחרון הם שיחקו כדרוגל מהנה ולא משעמם כמו תמיד.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#6 · לפני 15 שנים
כן גרמניה משחק כדורגל התקפי ולא כמו שנות ה-90 שהנבחרת הגרמנית נראתה כמו קווי ההגנה בנורמנדי מאשר נבחרת כדורגל.

ארגנטינה נכשלת סדרתי עוד מאז 94 והיא תלויה בשיגעונות פעם כן משחקים טוב ופעם מובסים משהו כמו ישראל אבל עם כשרון חחח .

ברזיל עם דונגה עם רעיון לכדורגל כמו גרמניה של שנות ה-90 יותר בונקר פחות כדורגל.. נראה.
#8 · לפני 15 שנים
ספרד תיקח.
חזקה בכל העמדות, מאמן גאון ומחליפים שכל נבחרת הייתה רוצה.
נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB
#9 · לפני 15 שנים
כולם אנטישמים.פשוט צריך להנות מהכדורגל היפה שלהם.
#10 · לפני 15 שנים
אנגליה בלי פרדיננד וחוף השנהב ללא דרוגבה, ספרד באים עם האף למטה מכל הסיפור עם דויד וייה...אני מהמר על הולנד או פורטוגל.

Allways Trust Your Instruments
#11 · לפני 15 שנים
אני לא מבין מה אתם מתלהבים מהמונדיאל, כדורגל זה משחק משעמם רצח. 🤔
#12 · לפני 15 שנים
מי שאוהב מתלהב 😄

Allways Trust Your Instruments
#13 · לפני 15 שנים
FreeFlight כתב/ה:אני לא מבין מה אתם מתלהבים מהמונדיאל, כדורגל זה משחק משעמם רצח. 🤔

מדבר מי שמבלה 20 ד' כל פעם שהוא רוצה לשחק "בלהניע" את המטוס הדמיוני שלו (יש שיגידו שזה משעמם 😂 )

ולדעתי הולנד יכולים לקחת אבל לספרד יש סיכוי טוב אז מה שטורס בחוץ עדיין יש להם שחקנים מעולים. מה שכן הגרמנים לא יקחו (לדעתי) כי הם חטפו מספיק על הראש באירופה
RifleFighter
רמי וייברמן

#14 · לפני 15 שנים
^ לפחות אני עושה משהו, בכדורגל אפילו השחקנים לא עושים כלום. 😛
#15 · לפני 15 שנים
asaf1212 כתב/ה:אנגליה בלי פרדיננד וחוף השנהב ללא דרוגבה, ספרד באים עם האף למטה מכל הסיפור עם דויד וייה...אני מהמר על הולנד או פורטוגל.

הגיוני שאולי הולנד. אבל פורטוגל?! אני מקווה שמי שתיקח תהיה או הולנד או איטליה או ספרד. עדיפות ראשונה איטליה ואז הולנד ואז ספרד (אני טס לספרד כמה ימים אחרי המונדיאל)

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.