138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 יום בחייו של טייס אמריקאי מעל קוריאה[סרטונים]
דיון

יום בחייו של טייס אמריקאי מעל קוריאה[סרטונים]

12 הודעות 2,088 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
שלום,

מצאתי בYOUTUBE סדרת סרטים של בחור בשם GUTTED שהחליט לעשות מעשה וצילם 8 גיחות ביום הראשון של ROLLING FIRE.הבנאדם ביצע גיחות שונות מSWEEP עד לDEEP STRIKE וכלה בBAI , SAD וכו.. מאד נחמד לצפות אם אתם אוהבים מטאל ואם לא פשוט כבו את הסאונד. את הגיחות הוא ביצע בגרסה האחרונה של FF5. למי שלא רוצה לראות את כל היום הזה.. אני ממליץ לרדת עד הסוף למטה ולראות גיחת התאבדות על מנת לזכות בעיטור ח"א האמריקאי הגבוה ביותר בפאלקון!

עריכה: מישהו יודע איזו פקודה הוא נותן למס 2 שלו מדי פעם בCOMBAT MANAGMENT לא להפעיל משבש אלא משהו שמתחיל בS לא תפסתי את זה במדוייק. תודה

לגבי זה .. הבחור פשוט משוגע?!@#
אבל הוא פשוט תותח 😎

מקווה שנהנתם!!
RifleFighter
רמי וייברמן

#2 · לפני 16 שנים
זה מה שצריך כדי לקבל את המדליה הכי טובה שלהם?? זה הכל?? 😱

זה כלום לעומת דברים שעברתי בסימולטור הזה. 🤔
#7 · לפני 16 שנים
בקשר לפקודה ששאלת- אני לא יודע אם אתה מתכוון לזה אבל לפני שהוא נכנס לשטח של הטילים הוא נתן לו פקודה להחליף צד כדי שהוא יהיה קרוב יותר למקור השיגור ויהיה יותר סיכוי שהוא יקבל את הטיל.
#9 · לפני 16 שנים
FreeFlight כתב/ה:זה מה שצריך כדי לקבל את המדליה הכי טובה שלהם?? זה הכל?? 😱

זה כלום לעומת דברים שעברתי בסימולטור הזה. 🤔

אני לא יפריע לך לספר מה עברת בסימולטור.תרגיש חופשי לחלוק עם כולנו.

YUVALG13 כתב/ה:בקשר לפקודה ששאלת- אני לא יודע אם אתה מתכוון לזה אבל לפני שהוא נכנס לשטח של הטילים הוא נתן לו פקודה להחליף צד כדי שהוא יהיה קרוב יותר למקור השיגור ויהיה יותר סיכוי שהוא יקבל את הטיל.

אין יותר מדי חשיבות במרחקים כאלה של מי יקבל את הטיל ראשון. אני לא בטוח שזה המניע , הרי באותה מידה הוא יכול להנחות אותו להחליף צד כי רוצה שבכל צד יהיה מטוס וכך למבנה יש הגנה מהצדדים ומהחזית, וכל מיני סיבות נוספות כמו שטח סריקה גדול יותר פיצול המבנה למניעת הפלה של כולו במקרה של עימות אווירי, או למשל מצב שהוא יחפה בזמן שאתה מפציץ.
בקיצור המניע יכול להיות יותר מדבר אחד.
לגבי הפעולה עצמה אי אפשר להתווכח החלפת צד היא החלפת צד.

יש עתיד בכלל לגרסא של פרי פאלקון או שזה כלי נוצץ עם הרבה בעיות ..?
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#10 · לפני 16 שנים
תודה יעל,
הבחור רשם שהוא הפסיק את הסיפור כי היו בעיות בקמפיין של FF ולכן הוא נאלץ להפסיק עם זה. הדבר באמת נוצץ . לדעתי אתה צריך לצפות לDARK FALCON לכשיצא.. 💡
RifleFighter
רמי וייברמן

#11 · לפני 16 שנים
אבל הוא אמר בעצמו שהוא אמר למספר 2 להחליף צד כדי לקבל את הטילים .
בטיסה הראשונה דקה 3:50
#12 · לפני 16 שנים
YUVALG13 כתב/ה:אבל הוא אמר בעצמו שהוא אמר למספר 2 להחליף צד כדי לקבל את הטילים .
בטיסה הראשונה דקה 3:50

צודק ב 100% לא שמתי לב לזה בסרטון.

רמי בוא נקווה שהגרסא החדשה לא תהיה רק בלון מנופח..
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.