58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה בעיה בIAF
דיון

בעיה בIAF

16 הודעות 3,466 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
מצאתי את אחד משלושת הדיסקים שלי של IAF,התקנתי בהתקנה מינמלית(כי רק כך זה עובד) ובתע"ל יש לי רק תצוגת מהירות וגובה,אין כוונת אין CCIP אין כלום,הראדר לא מציאותי ממש הסימ' ברמה גרועה!
זה בגלל שההתקנה מינמלית?אין דרך לסדר את זה? אני כ"כ רוצה כוכב כחול 🆘
#2 · לפני 20 שנים
רגע הראדר לא מציאותי לא רואים כלום או שרואים והוא ברמה גרועה כמו הסימולטור, תן לנו עוד מידע כדי לעזור לך?
🙄 ועוד עצה, תתקשר לשירות הלקוחות של הד ארצי יש להם תמיכה בנוגע למשחקים תנסה. 😳
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#3 · לפני 20 שנים
THE_PILOT כתב/ה:

אתה לא רציני? 😮
#4 · לפני 20 שנים
ברדאר לא ראיתי את הנקודה של המטוס,ראיתי רק מספרים כאלה... בכלל הוא היה שונה לגמרי,אבל אני יודע שיש בו תע"ל יחסית מציאותי ואצלי אין בכלל אני אצלם תמונה ואעלה
#5 · לפני 20 שנים
GoG כתב/ה:[quote="THE_PILOT"]

אתה לא רציני? 😮[/quote]
רציני רציני עם אני לא טועה יש עם אני לא טועה (שוב פעם) אני לא בטוח אבל יש מצב שיש.
ובר תעלה באמת תמונה ככה נדע למה אתה מתכוון אבל לפי איך שזה נראה אני חושב שזה בגלל התקנה בסיסית ולא מלאה אבל זה אמור להיות גרפיקה נמוכה יותר עם אני לא טועה לא אמור להיות בעייה במערכות של תא הטייס אחרת איך תדע מתי יש מטוס קרב ומתי לנעול וכו'.
בן קלי.
#7 · לפני 20 שנים
אני חושב שיש בעיה בדיסק....כנראה סרוט וקובץ אחד לא עבר טוב ...

Preflight Forums Administrator
#10 · לפני 20 שנים
אני לא חדש,אני יודע מתי הרדאר כבוי ודלוק, אחרת איך הייתי רואה את המספרים כשהמטוס האוייב מולי כמו שאמרתי?
זו תמונה לדוגמא של התע"ל
#11 · לפני 20 שנים
תבדוק עם מפסקי החימוש מחומשים או שתנסה לשנות סוגי נשקים ובעקבות כך תצוגת תע''ל. עם זה לא עוזר אז זה בעייה בקובץ עצמו נסה לסדר את זה. 😳
בן קלי.
#12 · לפני 20 שנים
זה לא קשור לסוג ההתקנה (מינימלית או מלאה).
אבל בהחלט נראה שיש בעיה בדיסק עצמו שגורם לבעיות בהתקנה ו/או בהפעלה תקינה של המשחק.

נסה להתקין מדיסק אחר.
#14 · לפני 20 שנים
חחח אתה לא היחיד גם אני ויש את I שהוא פירסם צריבת משחק ב-20 ש''ח כולל כוכב כחול אני בכל אופן קונה אני ממליץ גם לך אני מקווה שעזרתי לך באיזה שהו מקום. 😳
בן קלי.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.