61 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים מבצע עמוס - פרק שני
דיון

מבצע עמוס - פרק שני

36 הודעות 5,072 צפיות לפני 16 שנים
#2 · לפני 16 שנים
נו, אתה רואה? התמונות עשו את העבודה! חחחחח 😂 😛
#3 · לפני 16 שנים
אחי סרטון יפה איך אתה מצלם את הסדרה הזאת עם איזה תוכנה?
#4 · לפני 16 שנים
תודה רבה אחי.
Fraps אחי. למען האמת הורדתי את הגרסה המלאה.
#5 · לפני 16 שנים
eb3 כתב/ה:תודה רבה בן!! 😉

אורי, הסבר קל:

הראשון נפל - יופי

🙂

השני, מה שקרה - ואני מספר מה שקרה כשצילמתי, לא עריכה, הכל אותנטי - כאשר באתי להפיל את המיג הראשון (זה שירה את הטיל) לא שמתי לב לכך שהשני אחרי התעסקות עם הווינגמן התחיל לשבת לי על השש. אחרי שהפלתי את המיג הראשון, חשבתי מה קורה עם השני, הסתכלתי ב-RWR וראיתי שהוא מאחורי. הפקוד ירה טיל (עוקץ=טיל א"א מונחה חום, מתפלא עליך אורי) ואז המיג תמרן בשביל להתחמק ושחרר נורים. הטיל לא פגע אבל הוא כן חתך למקום שבו כבר הייתי עליו על ה-10 שלו. ואז התוצאה ברורה.
בשביל להראות לך למה אני מתכוון, שים לב בסרטון שכשהפקוד אומר עוקץ אז פתאום המיג משחרר מוצים/נורים ומתחיל לתמרן בשביל להתחמק (שעה 9 וכולי...) הוא מצליח להתחמרק מהטיל אבל אותו התמרון מציב אותו בחיסרון מולי ככה שהפלתי אותו. וגם ה-FT שלי לא משהו אז... 💡

אםאתה שואל את עצמך "בוא'נה, ככה לא מדברים בח"א (כמו שאתה אולי חושב או משהו) אז שים לב לפה:
http://www.preflight.us/HE/content-34.html
הכל אומת ואושר שככה אומרים. לא תמיד, אבל אומרים. 🙂 😉

ורק בשביל שתהיה בטוח למה אני מתכוון (למעלה: איזה מהלך. למטה: מה נאמר באותו רגע לשם השוואה):

יפה, פה מס' 2 היה צריך להודיע בקשר "אין פתרון." וכד'... גם בשביל שמס 1 ידע שהמיג עדיין באווירף וגם שהצופה ידע... אחרי הכל זה סרט שאנשים צריכים לצפות בו...

בכל מקרה סרט טוב...
ויטלי
הטייס האוטומטי
#6 · לפני 16 שנים
הבנתי אותך ויטלי. צודק 100% ואני אדאג לכך.

בכל מקרה סרט טוב...

תודה רבה אחי! 😉
#7 · לפני 16 שנים
ערן. כל הכבוד!
אהבתי לראות כל שנייה בקליפ. עשית עבודה טובה, בעיקר בתחום הקולות אם אני מסתכל על הפרק הראשון אל מול הפרק השני - הקולות השתפרו מאוד והוספיו מאוד לחווית הצפיה ולהרגשה של חיל האוויר ומהלך הטיסה.

באשר לקרב אוויר, אין לי פה כוונות להדריך אותך לבצעו על פי הקליפ. מבחינתי היה קרב מהנה לצפיה וזה העיקר.

תמשיך קדימה, ונשמח לראות את הפרק השלישי, שכפי שהיה שיפור מהפרק הראשון לשני , יהיה כנראה ממש יפה ומהנה גם ובעיקר בפרק השלישי .

בהצלחה.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#8 · לפני 16 שנים
תודה רבה ירין! 😉
לא סתם הקולות השתפרו... 😛
#10 · לפני 16 שנים
עוד ירין??? וואו אני רואה שלכל מקום שאני הולך יש עוד ירין (וזה שם נדיר!)
בכל מקרה לא הבנתי משהו אחד איך אתם טסים גם על פאלקון וגם על פלייט סימולטור?? כל מטוס דורש זמן וזה גם עולמות אחרים לגמרי (קרב ואזרחי)?

ירין בר FSx Deluxe
#11 · לפני 16 שנים
yarinbar כתב/ה:עוד ירין??? וואו אני רואה שלכל מקום שאני הולך יש עוד ירין (וזה שם נדיר!)
בכל מקרה לא הבנתי משהו אחד איך אתם טסים גם על פאלקון וגם על פלייט סימולטור?? כל מטוס דורש זמן וזה גם עולמות אחרים לגמרי (קרב ואזרחי)?

אני דווקא שמתי לב שיש הרבה ירינים שאוהבים תעופה. 😛
בכלל, שמתי לב שיש הרבה אנשים עם י' ונ' בשמות שלהם שאוהבים תעופה, ינון, ירין, יהונתן.

רובנו כאן טסים על כמה סימולטורים ביחד (אני טס על ארבעה סימולטורים - FSX, פאלקון, IL2, ו-DCS:BlackShark).

FSX הוא הכי קל ללמוד, כי הוא הכי בסיסי, צריך ללמוד בו הכי מעט, וזאת הסיבה לכך שהוא הסימולטור המושלם למתחילים. הוא מחזיק את המגוון הרחב ביותר של כלי טיס שניתן לטוס בהם, ולכולם יש מכנים משותפים, גם למתקדמים ולקשים ביותר, שמספיק ללמוד אחד כדי להבין את כל השאר.

בשאר הסימולטורים צריך ללמוד יותר, כי כל אחד בעולם משלו, ומתרכז בכלי טיס אחד מסויים (חוץ מIL2), בפאלקון צריך ללמוד את הF-16, ובBlackShark צריך ללמוד את הKA-50, זה הרבה למידה ושבירת ראש (תאמין לי, כל סימולטור שמתרכז במטוס יחיד זה הרבה שבירת ראש ועבודה).

זה הרבה עבודה ולמידה אבל זה אפשרי, הרי זה רק סימולטור. 😉
#13 · לפני 16 שנים
פאלקון שליטה אחי! לך עליו. אני חושב שהוא יותר טוב מלומאק, כי יש לי אותו (ניסיתי לערוק אבל מה לעשות, האהבה לפאלקון יותר מדי חזקה)

בשאר הסימולטורים צריך ללמוד יותר, כי כל אחד בעולם משלו, ומתרכז בכלי טיס אחד מסויים (חוץ מIL2), בפאלקון צריך ללמוד את הF-16, ובBlackShark צריך ללמוד את הKA-50, זה הרבה למידה ושבירת ראש (תאמין לי, כל סימולטור שמתרכז במטוס יחיד זה הרבה שבירת ראש ועבודה).

אני תומך במשפט זה.

אגב ערן המוזיקת רקע המשתנה מוסיפה מאד

תודה רבה אחי! 😉

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.