51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים מדיניות ההבלגה
דיון נעול

מדיניות ההבלגה

10 הודעות 1,447 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
חברי פריפלייט,

לאור הפוסטים האחרונים שפורסמו פה והויכוחים המטופשים שנוצרו - ולצורך העניין זה לא ממש משנה מי צודק ומי טועה, אני רוצה להציע את "מדיניות ההבלגה":

כל חבר שיגיב בצורה מטופשת ולא עניינית ויעורר פרובוקציה יושעה מהאתר לתקופה מסוימת. במידה וימשיך - יושעה לצמיתות.

צעד זה יגרום לאנשים לחשוב פעמיים לפני שהם מגיבים ויעזור לצנן את המתיחות הילדותית בין הטייסות/חברים באתר.

כל מי ש"יחתום" על מדיניות זו - הרי הוא מחויב לה.

אני הראשון לחתום:

שרון

מייק?
#2 · לפני 16 שנים
אני בפנים.
מייק - כפי שאמרתי. אני הראשון שצריך להיות מושהה תחת הקוד הזה. לטיפולך.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 16 שנים
נדמה לי שזה קיים כבר.
חוק 5 בחוקי הפורום סעיף שלישי:
- חל איסור להשתמש בשפה לא נאותה קללות,איומים או השמצות. בנוסף, בשביל שיהיה כיף ונעים בפורום אנא השתמשו במילות הקסם "תודה" "בבקשה". עבירה ברת השעיה לתקופה ארוכה.

בכל מקרה, גם לי נמאס מהוויכוחים האלה. 🤔
#4 · לפני 16 שנים
אני חושב שלא ככה צריך לפתור מחלוקות. זה נראה לי כמו סוגשל לברוח. כמו לברוח מהבית כשרבים עם ההורים - בסוף זה יתפוצץ, כל הכעס העצור בפנים.
תתחשב בזה שהריבים והויכוחים הם בת'כלס בין שתי טייסות.. פעם ההיא מרתיחה את זאת ופעם להיפך...
אני ממזמן כבר הצעתי פתרון בוגר - הושבת חברים משני הטייסות, לשיחה נורמאלית[מסנג'ר TS מערכת קשר או מצידי גם בבית קפה, לא משנה בכלל איך ואיפה], שבה ילובנו הבעיות
יהונתן
#5 · לפני 16 שנים
שלילי. אין פה מתיחות בין טייסות כלל וכלל. זה מתיחות שקדמה לשתי הטייסות ואני יכול לתת לך לינקים למכביר. מבחינתי זה בנאדם אחד שכל פעם שהוא מופיע בפורום הוא גורר מהומות. עניינים יכולים להתנהל על מי מנוחות במשך חודשים שהוא לא נמצא.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#6 · לפני 16 שנים
מתחייב.
מבקש את התחייבות כל המעורבים.
Infernl, זה חוזה. לא להפוך אותו לדיונים שקדמו לו.
נערך לאחרונה: לפני 16 שנים
#7 · לפני 16 שנים
אני מבחינתי בויכוחים שאני רואה פה זה יצוג של כל טייסת. אם אתה מדבר על מי שאני חושב[ובבקשה, בלי רמיזות שמות וכו'] הוא חלק מטייסת, שטייסיה האחרים לעיתים איתו - ובחוסר תגובה של הטייסת למה שהוא אומר הם בעצם אומרים שהם מסכימים עם הדעות שלו => הוא מייצג את הטייסת בצורה זו.
יהונתן
#8 · לפני 16 שנים
מצטער חברים אבל אני לא יכול להסכים לכך.
אל תשכחו שבמקרים בעבר אכן הורחקו משתמשים בדיוק בשל סעיף 5 המדובר.
אין כאן שום צורך בשום התחייבות, שכן כל הנרשם לאתר בזאת מביע הסכמתו למערכת החוקים, שלרוב גמישים מאוד.

פרובוקציות ושטויות אחרות הן חלק מקיומה של קהילה, אם ה"מור"ק" של 69 (ו106 בעבר, הוירטואליות כמובן...) כלל שטויות כאלה, מי אני שאדבר 🙂

בכל אופן, פרובוקטורים שיצליחו להגיע לדרגה גבוהה בסולם הבולשיט אכן יורחקו למען הסדר.
מי שצריך לשפר את תפקודו בסיפור הזה הוא הצד שמנהל את המקום 😉

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#9 · לפני 16 שנים
יהונתן, לאור העובדה שכבר היו דיבורים בעבר (שלא עזרו) ולאור העובדה שכל פוסט כזה או אחר של חבר זה או אחר גורר כאלה חילופי מהלומות נראה לי שנכון לעכשיו שום דיבורים כבר לא יעזרו (מזכיר לי איזה סכסוך עם שכנים שלנו מדרום).
מספיק רק להסתכל על 4-5 פוסטים אחרונים ואת מספר התגובות להם ולהבין את חומרת העניין.
על מנת לפתור (אפילו באופן זמני) את העמסת האתר בתגובות ילדותיות זה נראה לי כמו רעיון לא רע.

בקיצור במקום להעמיס את הפוסט הזה בכל מיני הצעות, כל מי שמסכים שירשום את שמו וזה הכל. ככה נדע למי יש עוד אינטרס להמשיך את הויכוח ולמי נשבר כבר הז...
#10 · לפני 16 שנים
לעזאזל עם זה. ה19 באפריל 2010 מציין את תחילתה של מדיניות אפס סיבולת.
ללא שום שיפוט לגבי זהות הכותב- כל פוסט אשר יופנה כנגד 108 או 110 או חברים ספציפיים בהן, יעורר ולו ספק קטן לגבי פועלן של כל אחת מהטייסות או אנשיהן או יגרום לחשד לגבי כל דבר אחר הקשור ולו במעט ל110 או 108 או טייסיהן, יימחק באופן מיידי וללא כל אזהרה ויזכה את כותב ההודעה בבאן למשך 30 ימים. כנ"ל לגבי כל מספר טייסת אחר.

אזהרה זו תכנס כסעיף בחוקי הפורום. אני יודע שכולכם מסוגלים לעמוד בכך, אם לא- האופי שלכם לא מתאים לקהילה הזו, ונאלץ להפרד.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.