אני ינסה לענות כאן לא מי שהפנה אליי שאלה .
ראשית נתחיל עם יקיר
😉 , אני לא אומר לאנשים עם איזה קוקפיט לטוס . כדאי שתשקוד על לימודי הלשון שלך ,ותקרא מה כתבתי,יש בגרות עוד מעט.
😛 . מי שיש לו בעיות עם FPS נמוך , וטס עם קוקפיט אייאס , בעיניי זה מטופש .
עכשיו לעינינים יותר רציניים . קודם כל אני מאוד שמח שיש פה הרבה תגובות , ואני מעדיף לשבת כאן ולנהל דיון עוד שבוע , מאשר לקבל החלטה חפוזה , או חס וחלילה לכפות על אנשים .
לכן הדיון כאן חשוב , וכל אחד רשאי , ורצוי , שיביע כאן את דעתו , המשיכו כך !.
נכון לעכשיו , "התפרץ" לדיון גירסת ה SP4 . עד עכשיו הייתי בטוח שכולם רוצים FF3 , אבל זה לא כך . אין לי נסיון עם SP4 , בטח שלא בטיסה ברשת . ואני חושב שלרובכם אין . אני אגב, לא ניזון משמועות על גירסה, אלא מעדיף לשאול אנשים שאני מכיר או כמובן לטוס בעצמי.
אבל , אם יתברר ש SP4 זאת הגירסה הכי יציבה ברשת , אז נטוס עם SP4 !
נניח שאנחנו שוקלים את SP4 , מהי גירסת ההתקנה האופטימלית לנו ?
מהם הפאטצ'ים שצריך להוסיף ?(אגב, אני חושב שאין עננים ב SP4 , תקנו אותי אם אני טועה ).
ולא לכתוב את פאטצ'ים ביאמאס 1.03 או 2.0 . כי כמו שאמרתי הם מקור הבאגים ב FF3 שכולל ביאמאס 2.0 . למי שיש מידע על SP4 מוזמן לכתוב כאן את גירסת ההתקנה שלו .
ולגבי השטח שנטוס . ישראל ישן מאוד . עם נתקין SP4 , אז כבר נטוס בישראל , כי אי אפשר להוסיף טקסטורות ל SP4 ללא ביאמאס (כמו שטח "דיוקי"למשל). ואז הכל נראה אותו דבר
🙁
לגבי FF3 . אני התחלתי עם FPS 15-20 . שיניתי הגדרות , התקנתי קוברה 1.0 , ועכשיו יש לי 30-40 . אולי זה לא מספיק באמת . צריך 60-70 אצל רובנו בכדי לטוס ברשת בצורה יציבה . שוב מי שיש לו SP4 , ללא ביאמאס !!!! , שיפרסם מה ה FPS במבט 2, ללא עצים .
ועירן ידידי
😉 ,
בתקופת פורום ILF , ושטייסות 108,105,101,109 היו פעילות , היינו בהחלט ברמה של ארצות אחרות . ובכל מה שקשור ליכולת ביצוע ורמת טיסה, אני מזמין כל טייסת בפאלקון מחו"ל , להתחרות בביצועים של טייסת וטייסי 108
❗ ❗ . הם לבטח יפסידו.....
👿
ואני אומר את זה לא בכדי להשוויץ , טוב אולי קצת
😄 , אלא בכדי לומר לכולכם שאנחנו נחדש פה פעילות , ונחזור לימי התהילה והזוהר .
רות , סוף.
Peten